” Kuruskan lah badan sedikit, umur dah tinggi, badan lebau sangat tak sesuai.. ” – Netizen

Kongsi Video Bergaya Menaiki Ferrari, Penampilan Erma Fatima Ditegur Oleh Seorang Netizen. Namun Respon Erma Memang Sempoi Lah, Terbaik Mak Cun !!

Mengorak langkah dalam bidang seni sejak usia muda, pengarah Erma Fatima antara pelakon dan pengarah yang cukup dikagumi ramai. Hasil terbitan dramanya bukan sahaja menarik, malah membawa pelbagai nasihat untuk tontonan ramai.

Kakak kepada pelakon Umie Aida dan Betty Rahmad ini juga cukup dikenali dengan panggilan Mak Cun. Ini kerana watak yang dibawa oleh dirinya menerusi drama komedi Mak Cun turut menjadi satu fen0mena yang luar biasa hinggakan kalangan warga emas juga cukup menggemari drama tersebut.

Bermula daripada seorang pelakon, adanya pengalaman yang luas dalam bidang seni, telah membawa minat Erma untuk pergi lebih jauh. Kini dia antara pengarah dan penerbit yang berjaya. Bukan itu sahaja, dia juga bergelar usahawan yang berjaya membawa pr0duk-pr0duk usahawan IKS ke luar negara. Memang menarik bukan ?

Hasil tinjauan di Instagram, Erma telah berkongsi satu video memaparkan dirinya  telah memandu sendiri kereta berkuasa tinggi iaitu Ferrari  ketika sedang berada di Pulau Langkawi. Wahh bergaya sungguh melihat Erma memandu kereta tersebut.

Jom tonton video tersebut di bawah :

Perkongsian video itu turut menarik perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hebat kereta ni… Satu hari nak juga rasa pandu tp bkn memiliki.. “

” Woww Makcun, memang p0wer, Insyaallah kalau ada rezeki beli jelah kak.. “

” Love you kak suka sangat tengok kak erma nampak muda selalu… ” 

” Jnji dapat bawak dan naik kan Erma.. “

” Mantap kak Erma, pandai yer bawa kereta kuasa tinggi.. “

” Mampu jer Erma, tapi rasa lagi sesuai kalau jenis kereta besar, selesa sikit.. “

Namun ada ada seorang netizen telah menegur penampilan Erma menerusi video itu.

Namun ini respon daripada Erma Fatima sendiri :

Menerusi komen itu, ramai yang turut tidak bersetuju akan teguran netizen itu terhadap Erma  :

Alahai ada juga yang tegur macam tu, nasib lah Erma cool jer bal4s komen. Tak salah kalau nak memberi pendapat, tapi rasa macam keterlaluan dan mampu membuat seseorang itu akan tergur1s hati. Apa-apa pun, Erma Fatima memang semp0i, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Erma sentiasa maju jaya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erma Fatima

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..