” Kuat cemb0ru jugak Rayyan ni eh.. “

Video Anak Saudara Nabil Mahir, Rayyan Melar4ngnya Pegang Tangan Ayda Jebat Ketika Berjalan Di Shopping Mall Menarik Perhatian Netizen. Amb0i, Bijak Sangat !!

Umum sudah mengetahui percintaan antara dua selebriti ini iaitu Nabil Mahir dan Ayda Jebat. Segala teka teki sebelum ini sudah terjawab apabila pengacara Hlive, Nabil Mahir mengesahkan status bahawa beliau sememangnya mempunyai hubungan dengan penyanyi dan pelakon, Ayda Jebat.

Menurut Nabil sebelum ini, beliau begitu serasi dengan Ayda dan hubungan mereka masih lagi baharu. Beliau juga tidak mahu tergesa-gesa untuk ke fasa seterusnya walaupun mereka saling mengakui mempunyai perasaan antara satu sama lain.

Pasangan ini juga dilihat sering berkongsi foto dan video bersama di akaun Instagram masing-masing. Mereka selesa berkongsi di media sosial tanpa perlu bersembunyi di antara peminat. Semoga hubungan mereka berkekalan ke jinjang pelamin.

Menerusi akaun Instagram, Nabil berkongsi videonya sedang berjalan bersama Ayda Jebat dan juga anak saudaranya, Rayyan. Ketika Nabil ingin memimpin tangan Ayda, Rayyan terus melar4ngnya. Sebaliknya, Rayyan meminta mereka berdua memimpin tangannya.

Tonton video di bawah :

” I’ve a competit0r in my own family and it’s my nephew, Rayyan.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Rayyan. Antara komen-komen mereka :

” Dia kata har4m2.. Dah kawen dulu br bleh pgg tgn.. Huhu.. “

” Hahaha… Cute sgt.. “

” That’s so cute.. “

” Bila nak kahwin.. “

” P1ty of u.. “

” Cute Rayyan.. “

” Kuat cemb0ru jugak Rayyan ni eh.. “

Wah, pandainya Rayyan mengajar bapa saudaranya pula ye. Apa-apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga hubungan Nabil Mahir dan Ayda Jebat berakhir dengan ik4tan perkahwinan kerana anda berdua sama cantik dan sama padan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Mahir, Ayda Jebat by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..