” Kot ye pon nak upload. Elokkanla sikit rupa si Meena tu serebih serabai baju dia.. “

Perkongsian Gambar Anak Dato’ Aliff Syukri, Qadejah El Zahra Bersama Adiknya Ameena Dikrit1k Netizen. Namun Respon Di Instagram Qadejah Memang Padu. Kan Dah M4lu Sendiri !!!

Siapa tidak kenal anak-anak kepada usahawan kosmetik yang bertaraf jutawan Dato Aliff Syukri dan Datin Shahida Rashid. Salah seorang daripadanya adalah Qadejah El Zahra atau lebih mesra dipanggil dengan nama Cess. Qadejah merupakan anak kedua daripada lima adik beradik.

Memiliki seorang abang bernama Ammar Ahyan dan tiga adik-adik iaitu Ibraheem Adham, Yusoff Al Qardawi dan Raudhah Arshiyah, Cess juga mempunyai seorang adik susuan yang diambil oleh ibu bapanya sebagai anak angkat bernama Ameena Aliffsha.

Anak comel ini dipanggil dengan nama Ameena di kalangan keluarga mereka. Qadejah yang sememangnya rapat dan akrab dengan Ameena sering berkongsikan gambar bersama untuk tontonan peminat. Ameena juga terdahulu memiliki akaun Instagram menggunakan nama babyterlajaklaris namun telahpun dipadamkan oleh Dato’ Aliff Syukri dan Datin Shahida.

Menerusi akaun Instagram, Qadejah telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Ameena ketika percutian keluarga mereka. Namun siapa sangka gambar tersebut membuatkan netizen gembira melihat wajah Ameena terkini. Namun ada jua netizen yang tidak senang. Sampai macam tu sekali diperhatikan netizen.

Jom baca kapsyen di bawah :

” Mena dan makanan tak boleh dipis4hkan.. Dekat tangan mena mesti sentiasa ada makanan.. “

Rata-rata netizen memuji kecomelan Ameena. Antara komen-komen netizen :

” Come nye mena cantiknye qadeja.. “

” Mena makin membesar dan cantik.. “

” Amb0i minah cekc1nyaa… “

” Macamana pun mena tetap cantik comel.. “

” Budak kecik wat apa tetap nampak comel baju terbalik pon nampak kiutt.. “

” Hahahahaha dengan makanannya dengan tali bajunya ya Allah comelnya dik.. “

Namun ada jua komen yang kurang enak daripada netizen namun dibalas dengan penuh sopan di Instagram Qadejah :

Alahai netizen ni, ada sahaja yang tak puas hati. Semoga Dato’ dan Datin abaikan kata-kata negat1f netizen. Alahai  ger4m betul tengok kecomelan Ameena sekarang. Semakin hari wajah kacukannya tu makin menyerlah. Pasti dewasa nanti jadi cantik sangat si Meena ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ameena akan membesar dengan sihat disamping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Qadejah Terlajak Laris by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..