” Kena temp0h sikit dengan Ejad dah gelab4h Jep, haha. Muka tu lawak.. ” – Netizen

Video Reaksi Jep Sepahtu Ketika Ditep0k Oleh Siti Elizad Dalam Sepahtu Reunion Live Tour Buat Penonton Terhibur. Tengah Elok Gelak, Terus Cu4k Muka Jep. Terbayang Orang Dekat Rumah Ke Tu Jep, Lawak Lah, Hehe !!

Stadium tertutup Gong Badak, Terengganu bergema dengan gelak ketawa semalam apabila Sepahtu Reunion Live Tour beraksi menghiburkan 6000 orang penonton dalam misi jelajah mereka. Minggu ini adalah minggu ke 3 selepas 2 minggu melakukan persembahan di Pasir Gudang, Johor.

Lawak dan menghiburkan, itu yang dapat diungkapkan untuk persembahan Jep Sepahtu, Pak Ya, Ebby Yus, Rahim dan artis jemputan, Siti Elizad. Ameng Spring dan pemain bola sepak pasukan Terengganu FC, Faizal Halim menjadi cameo. 

Meninjau akaun Instagram Sinar FM, telah dikongsikan gelagat 2 penyampai mereka iaitu Jep dan Siti Elizad yang mencuit hati. Jika selalunya di konti Jep yang menyakat Elizad, kali ini giliran Elizad pula mengusik Jep.

Elizad pun boleh tahan pickupline yang diberikan kepada Jep, tersenyum-senyum Jep mendengarnya. Part ketika Elizad tergelak dengan pickupline Jep dan spontan tertep0k tangan Jep menarik perhatian penonton. Nasib lah Elizad pakai sarung tangan, kalau tidak lagi lah berdeb4r Jep dibuatnya, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Jep dan Siti Elizad ini telahpun meraih lebih 4000 likes setakat ini. Antara komen-komen warganet yang dapat dikongsikan :

” Atas pentas sweet, dalam konti berper4ng haha. Amik nak Jep selalu Jep yang membul1 Ejad dekat konti haha.. “

” Reaksi Abang Jep bila Ejad tep0k tu lawak haha. Nasib baiklah Ejad pakai sarung tangan plastik hehe.. “

” Balik rumah agak-agak isteri jep tep0k pakai kuali ke dapur gas ? atau tep0k guna tongas haha.. “

” Bilik standby jela bang Jep haha. Hab1slah Jep balik ni, lepas bubur, keropok pulak dh hahha.. jenuh gelak tgk elizad dok bahan jep.. “

” Ala jep.. elizad tep0k pun tangan tu bersarung kan.. sipi je pun haha. Muka tu cu4k terus hahha.. “

” Ini scene membun0h Jep Sepahtu ni. Elizad macam nak lep4skan tekanan dekat Jep je. Ialah bila dekat konti radiao asyik kena je haha.. “

” Balas dend4m ke tu Elizad dengan Jep Sepahtu haha. Kena temp0h sikit dengan Ejad dah gelab4h Jep haha. Muka tu lawak.. “

Berubah terus muka Jep, memang kelakar lah babak Elizad dengan Jep. ‘Balun’ lagi Jep tu banyak-banyak Elizad, suka sangat bul1 dekat konti. Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca juga terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar, IG Zon Lawak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..