” Kecut perut weh, siap tutup muka tengok video ni.. ” – Netizen

Video Nabila Huda Berenang Dikelilingi Oleh Berpuluh-Puluh Ekor Ikan Jerung Buat Ramai Kagum. Wah Betul-Betul Berani Ni, Siap Main Langg4r-Langg4r Lagi Dengan Ikan Jerung !!

Pelakon Nabila Huda amat menggemari melakukan aktiviti-aktiviti las4k dan juga seorang yang berani mencabar dirinya sendiri. Kini pelakon ini berada di pulau peranginanan iaitu Pulau Maldives dan sedang bercuti.

Antara aktiviti lasak yang dilakukan oleh Nabila ialah aktiviti menyelam bersama ikan jerung. Video ketika Nabila melakukan aktiviti ini ada dikongsikan di Instagram dan ia telah mendapat lebih 8 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik.

Nabila menyelam bersama berpuluh-puluh ekor ikan jerung pelbagai saiz dan jenis. Antaranya ialah Tiger Shark, Blacktip Shark, Hammerhead Shark dan Guitar Shark. Wah Nabila memang betul-betul berani mencabar keupayaan dirinya berenang bersama jerung.

Ini merupakan bucket list Nabila untuk percutiannnya pada kali ini. Pastinya Nabila amat berpuas hati dengan pencapaiannya ini dengan pengalaman yang amat berharga dan luar biasa begini. Memang salute dengan keberanian Nabila.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memuji keberanian Nabila berenang bersama ikan-ikan jerung. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Best nyaaaa Kita yg tegur awak masa tggu bag kt airport Male aritu.. kita dh balik Msia smlm.. rindu Maldives.. “

” Sy nampak shark seekor kat P. Perhentian pun dah tak0t.. dah la jauh pulak tu. Ni banyak2 camni mau pengs4n.. ”¬†

” Sempat tak bagi nasi goreng kat shark .. bestnyaaa.. Fuiyooo traffic dia punya bz macam kat heathrow airport tuu.. “

” Kecuttt perot wehhh siap tutup muke tengok video nii.. jujur cakap saya tak seberani itu, ser4m.. u memeang awesome rare lah.. “

” Makan ape laaa ekk sis berani dia lain maciamm.. kite tgk goyang daaa.. klu dok dlm tu sekali keras terus kali.. “

” Shark dododo semua ada Salute la u Abil Dah boleh buat documentary channel sendiri ni¬†Inspiring.. Atas bawah kiri kanan depan belakang nurse shark..”

” Banyak nya jenis2 shark. bestnya kupu_kupu dapat belajar kan spesis shark selain shark kat Malaysia ni.. “

Pastinya pengalaman sebegini tidak akan dilupakan oleh Nabila sepanjang hidupnya. Bukan semua orang berani untuk berenang bersama-sama ikan yang cukup bahay4 ini. Selamat bercuti diucapkan kepada Nabila. Enjoy your holiday.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kupukupu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..