” Kami anggap apa yang berlaku jodoh tak panjang.. ” – Noor Nabila

Noor Nabila Kongsi Berita Sed1h Sudah Bercer4i Dengan Sharnaaz Ahmad. Tidak Mahu Bermus0h, Anggap Sharnaaz Kawan. Doa Yang Baik-Baik Buat Mereka !!

Kisah keret4kan rumahtangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan kakak Neelofa, Noor Nabila penah hang4t diperkatakan tahun lalu. Siapa sangka, pasangan ideal yang sentiasa nampak sweet ini akan berakh1r dengan perpisahan. Untuk rekod, Sharnaaz dan Nabila melangsungkan perkahwinan mereka pada tahun 2017 yang lalu.

Dikurniakan seorang anak lelaki bernama Jebat Jayden, rumahtangga mereka mula goy4h dan mereka akhirnya tinggal beras1ngan. Awalnya kedua-duanya tidak bertegur siapa namun Ramadhan lalu, kedua-duanya mencapai kata sepakat untuk berdamai demi Jebat.

Sharnaaz yang kini diberi ruang untuk bertemu Jebat setiap hari oleh Nabila di rumahnya. Sharnaaz juga sering berkongsi gelagat Jebat apabila mereka bersama. Kes tuntutan cer4i mereka yang tertunda ini akh1rnya memperoleh keputusan daripada pihak mahkamah dan mereka disahkan telah bercer4i.

Menurut laporan Harian Metro, rumahtangga Sharnaaz dan Nabila berakh1r pada 9 Julai lalu apabila mahkamah memutuskan keputusan perbicaraan kes mereka. Siapa yang inginkan perp1sahan tambah lagi mereka punya anak. Namun Nabila menyifatkan ianya adalah takdir dan jodoh mereka tidak panjang.

Namun begitu mereka telah sepakat untuk membesarkan anak tunggal mereka Jebat dengan sebaik mungkin agar Jebat tidak terkesan dengan apa yang berlaku. Selain itu, Nabila tidak mahu bermus0h dengan Sharnaaz dan menganggapnya sebagai kawan dan sering bertukar pendapat sesama mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Berita perpis4han ini buat ramai yang seb4k. Lagi-lagi hubungan mereka yang sudah terlihat semakin baik disangkakan akan kembali bersama namun jodoh hanya setakat itu sahaja. Antara komen-komen :

” Sed1hnya depa cer4i.. minat g1la kat sharnaazahmad.. semoga kehidupan akn dtg akan lebih bahagia.. “

” Tiada pasangan yang berkahwin untuk bercer4i. Tapi itu semua dah tertulis.. Allah lebih tahu apa yang lebih baik untuk hidup hambaNya.. “

” Sed1h bila dengar berita kawin cer4i ini, tak kiralah samada artis atau sesesiapa pun. Tiada siapa pun inginkan perp1sahan.. “

” Takpelah. Dah usaha kan. Yg penting masih berkawan dan masing2 jlnkan tanggungjwb. Psgn boleh berganti. Tp anak tidak boleh berganti.. “

” Yg bersama tak semestinya kekal selamanya.. qada dan qadar Allah swt adalah rahsia Allah SWT.. “

” Kita tak tahu full story. seeloknya kita doakan yg terbaik je utk dorg. ada orang yg lepas berp1sah pun masih ada hubungan yg baik kerana anak2. sy harap mereka berdua dapat buat macam tu juga utk Jebat InsyaAllah.. “

Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. Kita manusia hanya mampu merancang, namun yang merencanakannya adalah Allah SWT. Walaupun menyed1hkan tetapi kehidupan harus diteruskan. Apa yang berlaku, tanggungjawab kepada anak janganlah diabaikan. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Sharnaaz, Nabila dan juga Jebat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG & Portal Harian Metro, IG Sharnaaz Ahmad, IG Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..