” Kagum dengan doktor, after 4 days you kuat untuk jalan.. ” – Netizen

Dr. Amalina Kongsi Gambar Membawa Anaknya, Arabella Mia Keluar Bersiar-Siar Di Luar. Alahai Comel Sangat Baby Bella. Mommy Pun Nampak Gorge0us Walaupun Baru Lepas 4 Hari Bersalin Masa Ini. Hebat Lah Dr. Amalina !!

Baru-baru ini Dr. Amalina Bakri baru sahaja dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberikan nama Arabella Mia. Kelahiran Bella menambahkan lagi rasa bahagia kehidupan Dr. Amalina dan suami, Alexander Charles.

Meninjau ke akaun Instagram, Dr. Amalina telah berkongsi beberapa keping gambar Bella ketika mereka keluar bersama. Bella dilihat sangat comel dengan mamakai topi dan badannya dibedungkan. Alahai, kecil-kecil lagi dah nampak muka mixnya.

Penampilan Dr. Amalina yang baru 4 hari melahirkan juga turut mencur1 perhatian ramai. Dr. Amalina nampak sangat sihat, cantik dan bertenaga. Wah, tidak nampak seperti seorang wanita yang baru lepas bersalin.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian gambar-gambar Bella ini telah menerima lebih daripada 43 ribu tanda suka daripada warganet. Ramai mengucapkan tahniah kepada Dr. Amalina dan suami atas kurniaan cahaya mata yang cukup comel ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel Bella. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Kagum dgn dr sebab after 4 days u kuat utk jalan. Me both pregnancies normal n czer I’m still very weak .. tahniah.. “

” Awww precious indeed.. Comel cantiknyaaa bella tuuu.. congrats mommy n daddy n to both families .. Hai bella, semoga membesar dengan sihat.. “

” Tahniah Doc selamat berpant4ng .. Your baby so adorable.. Mummy looking so great.. voque mommy.. so beautiful.. “

” Barakallahufih…. Congratulations Dr. Amalina on your new born. apani dr baru lepas give birth pun cantik.. “

” Alhamdulillah. cantik nya puteri doktor.. Congrats Dr Hi Bella super cute.. moga bijak macam ibu dan ayahnya.. “

” So so cuteness overload, Congratulations on your little princess Doc.. Comelnya baby Bella .. Alhamdulillah comelnya dia.. “

” Comel sangat .. Woww looking good both of u . .Mummy looking so good.. Congrats on your new bundle of joy .. “

 

Bella sememangnya sangat comel kerana memiliki d4rah kacukan Inggeris. Semoga Arabella Mia membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Tahniah diucapkan kepada Dr. Amalina dan suami. Selamat berp4ntang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr. Amalina

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..