” He using sign language too. So clever Ney Ney.. ” – Netizen

Video Anak Nora Danish, Mohamed Neqayl Nedim Mengira Countdown Tarik Perhatian Peminat. Wah Ney Ney Ikut Terbalik Pun Fasih. Kena Dengan Jari Tu Mengira. Terbaik !! 

Mula dikenali melalui sitkom Puteri, nama Nora Danish mel0njak naik dan menjadi antara pelakon wanita popular di Malaysia. Wajah Nora yang nampak muda dan keanak-anakan itu membuatkan dirinya diminati ramai. Nora pernah berkahwin dengan Jejai Ashram dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Putra Rayqal Ramli.

Perkahwinan kedua Nora pula bersama Nedim Nazri dan mereka sudahpun mempunyai seorang anak lelaki diberi nama Mohamed Neqayl Nedim. Dipanggil Ney Ney, anak kecil ini kini sudahpun berusia 2 tahun. Nora sering berkongsi kisah mengenai anaknya ini di Instagram milikinya.

Selain Ney Ney dan Rayqal, Nora ada seorang anak tiri lelaki bernama Dre. Gelagat Rayqal, Dre dan Ney Ney yang mesra dan akrab ini juga sering menjadi perhatian kepada peminat. Nora juga rajin melayan telatahanak-anaknya ini dan peminat memuji sikap Nora yang tidak membezakan kasih sayang.

Menerusi akaun Instagram, Nora Danish telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gaya Ney Ney mengira daripada nombor 20 hingga 1. Ney Ney yang menghitung dengan gayanya tersendiri itu menggunakan jari jemarinya sebagai petunjuk. Cute je jari tu ke atas ke bawah.

Jom tonton video di bawah :

Bukan biasa-biasa si kecil ni punya cara mengira. Gelagat Ney Ney ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” He using sign language too. So clever Ney Ney.. “

” Alahai pandainya Neyney. Ger4mmm je tengok jari-jari tu.. “

” Pandainye dia. Cleverrrr boy, all about numbers.. “

” Bijaknya sayang. Bakal pakar math ni, good job boy.. “

” Pandainyaa siap gaya tu. Clever boy Ney Ney.. “

” Well done NeyNey. So proud of you.. “

” Keep it-up sayang… don’t l0se your spirits.. “

Bijaknya Ney Ney mengira secara terbalik ni. Yang buat peminat ger4m gayanya tu, guna jari-jemari macam ada formula je dekat tangan tu. Terbaik dan tahniah Nora dan Nedim berjaya melatih Ney Ney. Semoga Ney Ney jadi anak yang bijak dan berbakti dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..