” Hari ni mak saya belikan saya kuda.. ” – Jebat Jayden

Gelagat Gembira Jebat Jayden Apabila Dibelikan ‘Kuda’ Oleh Mommynya Noornabila Buat Peminat Terhibur. Sp1derman Bertukar Jadi Z0rro Lah Nanti Haha !!

Gelagat si comel bernama Jebat Jayden seringkali mendapat perhatian daripada peminat setiap kali videonya dikongsikan. Baik perkongsian daripada Sharnaaz Ahmad mahupun Noornabila, ianya selalu mendapat jumlah tontonan yang tinggi.

Jika sebelum ini, telatah Jebat yang menang1s kerana jari jemarinya menjadi kec0t gara-gara banyak bermain air membuatkan peminat tergelak. Manakan tidak, Jebat menyangka tangannya ros4k dan ayat Jebat menggeletek hati peminat.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video terbaru Jebat. Dengan kapsyen tertulis ‘ Hari ni mak saya belikan saya kuda ‘ , ada juga peminat yang menyangka Nabila membelikan kuda sebenar untuk Jebat haha.

Gembira dan ceria sungguh Jebat apabila mendapat kuda mainannya itu. Seronok Jebat menarik tali yang terikat pada badan kuda mainan tersebut. Peminat juga ramai yang mengus1k dan menyak4t Jebat di ruangan komen.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Semenjak posting ini dimuatnaik, ianya telahpun mendapat hampir 10 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Wow aunty nak satu. Tangan baby dah tak r0sak ke haha. Tangan baby dah baiki ke belum haha.. “

” Dah ada kuda boleh jadi Zorro pulak la ye baby. Tahniah Jebat, nanti boleh round round taman naik kuda haha.. “

” Kuda dah ada, next baju k0boi pulak ye. pist0l mainan 3.. comellah Jebat ni, jangan lupa beli makanan kuda tu Jebat.. “

” Lahh ingatkan betul belikan dia kuda haha, jangan lupa beli makanan dia Jebat. Nanti lapar kuda Jebat.. “

” Jebat, comel sangat kuda dia. Jebat nanti suruh baba Sharnaaz Ahmad beli satu boleh lumba.. Sp1derman bertukar jadi Z0rro pulak ler nanti haha.. “

Semakin bertambahlah mainan Jebat, selepas ni Sp1derman boleh bertukar menjadi Z0rro lah nampaknya. Jangan lupa Jebat minta dengan mommy kostum Z0rro barulah lengkap dengan kuda baru Jebat tu haha. Apa pun, terus ceria dan gembira Jebat Jayden.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..