” Harap mama suka birthday cake mama.. ” – Ummi Nazeera

Ummi Nazeera Kongsi Gambar Sempena Sambutan Kelahiran Ibunya. Namun Kek Hari Lahir Untuk Ibunya Yang Unik Jadi Perhatian Netizen. Wahh, Lain Daripada Yang Lain Ni, So Deep And Powerwul Of Cake !!

Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa. Tanyalah kepada mana-mana pasangan ibu bapa, tentu saja semuanya sanggup melakukan apa saja demi cahaya mata tercinta. Ada yang sanggup berlapar asalkan anak cukup makan, ada pula yang rela menyarung pakaian lusuh demi mengumpul wang.

Ibu juga sanggup berk0rban nyaw4, masa, tenaga dan wang dalam membesarkan anak tersayang, pen4t lel4h ditolak ke tepi asalkan anak dapat membesar dengan sebaiknya. Ternyata peng0rbanan setiap ibu bapa perlu dikenang, walaupun tidak mengharapkan sebarang balasan daripada anak-anak.

Kita sebagai anak-anak berikanlah kegembiraan buat kedua orang kita selagi mereka ada di dunia ini. Inilah yang dilakukan oleh pelakon comel Ummi Nazeera terhadap ibunya yang tersayang. Terbaru, Ummie telah memuatnaik sebuah posting betgambar di laman Instagram miliknya.

Ummi berkongsikan sambutan hari lahir buat ibunya yang tersayang iaitu Datin Sri Maziah Muza sempena ulangtahun kelahiran ibunya yang ke 56 tahun. Paling menarik adalah kek hari lahir yang sangat unik. Menurut Ummi kek tersebut adalah tertulis peringatan ibunya kepada beliau dan abangnya saat membesar.

Jom lihat kek yang sangat unik, di mana tertulis kata-kata peringatan tersebut pada perkongsian Ummi Nazeera di bawah ini:

(KLIK butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Ummi Nazeera dihuj4ni ucapan hari lahir dan doa buat ibunya. Mereka juga memuji kek yang tertulis kata-kata peringatan tersebut. Ini antara komen-komen mereka :

” I love tiada kebaikan yang sia-sia. Always always do good happy birthday aunty. Semoga perjalanan dunia akhirat aunty dipermudahkan.. “

” Happy Birthday to Mama Ummi. Reminders on the cake are so deep and powerful. May Allah grant your mum with endless happiness in dunia and akhirat.. “

” Happy Birthday DS Maziah Musa May Allah Bless You with abundance of rezeki & happiness. Thank you for sharing with us the beautiful reminders.. “

 ” Happy birthday buat mama Ummi Nazeera, Maziah Musa semoga diberikan kesihatan yang baik & semoga murah rezeki & panjang umur. Serta bahagia bersama keluarga tercinta.. “

Bukan mudah untuk membesarkan anak-anak. Pelbagai kata-kata nasihat yang diberikan sepanjang membesarkan anak-anak. Inilah kata-kata yang menjadi pegangan Ummi dan abangnya. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat ibu Ummi semoga dalam rahmat Allah selalu hendaknya. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ummi Nazeera, Datin Sri Maziah Musa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..