” Hamzah nampak seronok tapi mata dia macam sudah mula tercari-cari ayahnya. Allah kesi4n Hamzah.. “

Video Anak Arw4h Abam, Syed Uthman Hamzah Seronok Bermain Bersama Anak Fad, Nur Aminah Mishall. Namun Mata Hamzah Yang Seperti Tercari-Cari Buat Netizen S4yu. Rindu Abah !!

Apalah yang dapat diungkap oleh anak kecil ini. Baru sahaja berusia 8 bulan, Syed Uthman Hamzah sudah kehil4ngan seorang bergelar ayah. Anak kepada arw4h Abam Bocey ini dilahirkan pada 14 Jun 2019 yang lalu setelah 2 tahun usia perkahwinannya bersama Siti Norhidayah.

Abam telah disahkan men1ngg4l dunia ketika sedang tidur pada pagi 10 Februari 2020. Berita pemergiannya ini menggemp4rkan dan membuatkan seluruh negara terkej0t. Pemergian Abam disifatkan oleh para ustaz sebagai husnol khotimah dan dicemburu1 oleh semua.

Dapat disaksikan betapa ramai yang hadir untuk menyempurnakan solat jenaz4h dan pengebum1annya. Kini sudah 4 hari berlalu, namun kesedih4nnya masih belum sur0t. Melihat Hamzah dan Hidayah yang tabah membuatkan air mata tump4h tanpa disedari.

Menerusi akaun Instagram Pijie.pidon, telah dikongsikan satu video di mana kelihatan Hamzah sedang asyik bermain bersama anak Fad Aminah. Namun netizen menjadi s4yu bila jelas kelihatan mata Hamzah mencari-cari kelibat ayahnya. Allahuakbar sed1h !!!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terharu dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Hamzah ni memang nampak senang untuk dijaga.. Dari kecik arw4h abam post gambar or video nampak Hamzah sejenis baik je.. Moga jadi anak soleh.. “

” Baik jer dia.. Tenang jer tengok dia .. Hamzah sihat-sihat selalu yer we love u… Ramai sayangkan hamzah.. “

” Baby hamzah memang anak yang baik.. “

” Hamzah anak yang baik, macam arw4h bapanya.. Hamzah anak yang soleh.. Membesar dengan sihat ye.. “

” Hamzah anak soleh.. “

” Hamzah nampak seronok tapi mata dia macam sudah mula tercari-cari ayahnya.. Allah kesian Hamzah.. ” 

Seronok tengok Hamzah melompat-lompat riang namun lirikan matanya seakan-akan mencari kelibat ayahnya yang tak kunjung tiba. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segalanya dipermudahkan dan Hamzah membesar menjadi anak yang soleh. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pojie.pidon, IG Mrs_abambocey, IG Fad Bocey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..