” Good manners dia ni ya, thank you bila dapat gift.. ” – Netizenย 

Video Nur Fatima Aisya Membuka Hadiah Yang Diterimanya Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Makin Petah Fatima Bercakap Ye. Dah Macam-Macam Perkataan Diungkapkan Oleh Fatima. Comel Sangat !!

Meninjau ke satu akaun Instagram, beberapa buah video Nur Fatima Aisya sedang membuka hadiah yang diterimanya telah meraih perhatian ramai. Fatima merupakan anak kepada pasangan selebriti Nur Fazura dan Fattah Amin.

Video-video ini diambil menerusi Instastory Fazura dan ia dikongsikan di akaun Instagram bamtahdolly yang merupakan akaun kelab peminat pasangan selebiti ini. Dapat dilihat Fatima sudah pandai dan semakin pet4h bercakap.

Fatima menerima hadiah ini daripada Dato’ Nazrie dan dalam video tersebut Fatima mengucapkan terima kasih dengan menyebut ‘ Thank you uncle Nazrie ‘. Selain itu, Fatima juga ‘ no, mine ‘ ketika Fazura meminta untuk membukakan hadiah tersebut.

Ungkapan paling sweet daripada Fatima lagi ialah ‘ You my baby ‘. Perkongsian video-video ini telah menerima ratusan tanda suka daripada warganet. Ramai juga memuji Fatima yang dilihat sangat pandai membuka hadiah dengan penuh sopan santun.

Jom tonton video-video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat kecomelan Fatima dengan rambutnya yang sedikit kerinting. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tentiu Fatima sayang…. comel masyaallah.. Fatima soo cute.. baby Fatima Aisya so independent girl open sendiri present dia.. “

” Comeiiinya nyamma.. Good manners dia ni ya, tentiu dia bila dpt gift.ย Good job Mommy & Daddy ajar dia akhlak baik.. “

” MashaAllah cantik dan bijaklah awak ni Fatima. Setiap waktu dan masa menunggu kemunculan dan keletah nyamma ni. Sayang sangat kat nyamma.. “

” Pandaii dia said thank you.. MashaAllah rindula kat Fatima ni, hari2 acik tunggu Mana la Fatima ni dah besar Fatima Cantik.. “

” Bijaknya Fatima. Anak yg baik budi pekerti sbb ucap tentiu kat mommy, appreciate apa jua hadiah yg diterima.. “

” Cantiknya rambut curly dia.. Lepas ni mummy jgnla ikat rambut fatima. Biar lepas mcm ni. Comel.. “

” Fatima said thank you so cute Good girl la dia.. Comel sangat Fatima ni. Makin besar makin cantik Fatima dgn curly hair dia.. “

Wah, bagus sangat Fatima dengan sikapnya yang begitu baik. Hadiah yang diterima Fatima juga nampak sangat menyeronokkan. Semoga Nur Fatima Aisya membesar menjadi anak yang baik dan selehah. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura, Bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..