” Gel1 hati pulak tengok video yang last tu, comel lah Leo.. ” – Netizen

Sempena Hari Lahir Puteranya, YAM Tunku Iskandar Abdul Jalil Abu Bakar Ibrahim, YAM Che’ Puan Besar Khaleeda Bustaman Telah Berkongsi Video Dan Gambar-Gambar Serta Ucapan Istimewa Buat Anakandanya Itu. Alahai Comel Lah Tengok Gelagat Leo !!

Ada sahaja perkongsian oleh isteri Tunku Mahkota Johor (TMJ) iaitu YAM Che’ Puan Besar Khaleeda Bustaman di akaun Instagram rasminya yang mendapat perhatian umum. Lebih-lebih lagi perkongsian perkembangan dan aktiviti anakanda-anakandanya.

Terbaru, sempena hari lahir anakandanya, YAM Tunku Iskandar Abdul Jalil Aby Bakar Ibrahim, Che’ Puan Besar Khaleeda telah berkongsi beberapa gambar dan video buat tatapan umum. Selain itu, Che’ Puan Khaleeda turut memberikan kata ucapan istimewa buat anakanda tersayangnya.

Menerusi video pertama, Che’ Puan Besar Khaleeda telah berkongsi video Leo ketika bayi, manakala video kedua pula memperlihatkan gelagat Leo yang bermain air ketika cuaca sejuk. Perkongsian video ketiga dan keempat adalah gelagat riang Leo yang sangat comel sedang menari dengan pelbagai gaya.

Hingga kini, perkongsian oleh Che’ Puan Besar Khaleeda itu telah mendapat lebih 53 ribu tanda suka dan ratusan komen. Alahai, Leo dah umur 4 tahun sekarang, cepat betul masa berlalu. Comel tengok gelagat Leo ketika kecil hingga sekarang, memang seorang yang periang.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Tunku Iskandar dan mendoakan yang baik-baik buat si comel ini. Antara komen-komen netizen adalah :

” He is so adorable, geram wana hug him and k1ss him, you re a wonderful mom, just enjoy being with them, every minute is a precious moment when they are that age.. “

” Aameen aameen aameen Ya Rabal A’lamiin. Happy birthday handsome Prince Leo. May Allah swt bless you with many happy returns and blessings.. “

” Gel1 hati pulak tengok video yang last tu, comel lah Leo. Selamat hari lahir Leo, moga membesar menjadi anak yang soleh buat mummy dan baba.. “

” Haha menari ke tengah kvngfu tu, comel lah perang4i dia, ehehe penghibur hati mama ni, ceria betul.. “

” Happy birthday adik Leo semoga diberkati selalu & menjadi ank yg soleh di dunia hingga akhir4t aamiin. Hahaha comel dah kelakar lah Leo ni, adeh.. “

” Sanah Helwah Barakallah Fii Umrik buat Raja Muda. Moga menjadi ank yg soleh. Bijaksana Dan Berjaya Aamiin.. “

” Sanah Helwah Leo handsome boy. Semoga sentiasa dalam lindungan rahmat dan kasih sayang Allah Subhanahu Wata’ala, Aamiin.. “

Comel lah Leo, video yang last tu memang kelakar betul, macam-macam gaya yang dilakukan Leo, sampai tak berhenti mama ketawa. Apa-apa pun, selamat hari lahir buat Tunku Iskandar, semoga membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh buat mama dan babahnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG YAM Che’ Puan Besar Khaleeda¬†

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..