” Finally, LMK is back. Happy birthday gorgeous.. ” – Netizen

Sekian Lama Menyepi, Perkongsian Terbaru Adik Neelofa, Ameera Khan Menyambut Ulangtahun Kelahiran Ke 22 Tahun Raih Perhatian Warganet. Wah Makin Cantik Lah, Welcome Back LMK !!

Berbulan-bulan lamanya adik kepada usahawan Neelofa, Ameera Khan menyepikan diri daripada media sosial. Malah dari kalangan ahli keluarga juga tidak ada yang berkongsikan perihal gadis cantik ini dan itu adalah privasi yang dipilih oleh Ameera.

Akhirnya Ameera kembali berkongsikan perkembangan terbarunya. Meninjau akaun Instagram Litlemisskhan, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan suasana ketika sambutan ulangtahun kelahiran Ameera.

Pada bulan Disember 2022, genaplah usia si jelita ini yang ke 22 tahun. Ameera yang mempunyai 1.4 juta pengikut di Instagram ini membuatkan para pengikutnya teruja melihat posting terbarunya ini. Ramai yang merindui Ameera sejak Ameera h1lang dari radar.

Istimewa sungguh layanan yang Ameera dapat untuk birthday nya kali ini. Diraikan dengan makan-makan bersama keluarga, dapat percutian ke Dubai lagi. Tentu peminat Ameera teruja menanti posting akan datang daripada Ameera.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Baru beberapa jam dikongsikan, posting oleh Ameera ini telahpun meraih lebih 36 ribu tanda suka. Antara komen-komen warganet :

” Welcome backk, miss you baby. Yay baby is comeback. Hope 2023 give you wonderful moments.. “

” SHE’S BACKKKKK, happy birthday ameeraaa. we missed you badly, icon is back.. cantiknya.. “

” Babyyyy happy birthday. I missed you so much. Cantiknya.. We share the same birthday. Happy belated birthday to you.. “

” Finally, LMK comeback has happened. Welcome back Ameera, long time no see, HAPPY BIRTHDAY AMEERA.. “

” Yeay Ameera comeback, I love u lmk. enjoy your special day love. happyyy birthdayyy wishing u joy and happinesss.. “

” FINALLYYY, Happy Birthday gorgeous… welcome back. Ameera pretty, makin gorgeous.. “

” After a long time, finally lmk is back. happy birthday lmk, miss you so much. Ooowwahhh cantikkk.. “

Kami di Berita Kopak juga mengambil peluang untuk mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Ameera Khan. Semoga terus gembira, berjaya dalam kehidupan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Littlemisskhan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..