” Eii comelnya baby Petra, bamb4m kus semangat.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Mona Allen, Petra Pekin Yang Kini Sudah Berusia 1 Bulan Lebih Raih Perhatian Warganet. Alahai Petra, Nampak Bamb4m Dan Semangat Betul Badannya. Muka Chinese Look, Comel Sangat !!

Mona Allen dan Pekin Ibrahim menyambut kehadiran cahayamata sulung mereka pada 31 Ogos yang lalu. Dinamakan sebagai Petra Pekin, tarikh lahirnya memang cantik dan salah seorang bayi merdeka tahun 2022.

Pada perkongsian terdahulu, Mona ada mengatakan tidak lama lagi Mona akan mended4hkan kepada umum wajah baby Petra. Dalam waktu itu, hanya sipi-sipi sahaja wajah baby Petra yang dapat dilihat.

Meninjau entry terbaru Mona Allen di Instagramnya, telahpun dimuatnaik sekeping gambar terbaru baby Petra yang sedang baring di atas baby swing. Melihat akan badan baby Petra yang chubby itu membuatkan ramai peminat yang ger4m.

Paparan gambar ini juga membolehkan peminat melihat wajah penuh baby Petra. Comel, itu pujian yang diberikan oleh peminat untuk anak Mona ini. Putih dan gebu, sama macam mummynya juga. Alahai bamb4m betul baby Petra.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sejak posting ini dimuatnaik, ianya telahpun meraih lebih 7000 likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Ala comelnya Petra, handsome boy ni. Tabarakallah Petra sayang, gebunya Petra ni, bamb4m betul.. “

” Alaa comelnya dia, Petra chubby sangat ni. Cute muka macam chinese look lah. Secomel mummy dan daddynya.. “

” Handsome boy, cutenya baby Petra ni. Semoga petra jadi anak yang soleh dan disenangi semua orang.. “

” Comelnya baby Petra ni, c1umkan pleasee. Kus semangat eh Petra, lenguhlah mommy nak meriba Petra. Semoga baby Petra sihat selalu.. “

” Eiiii comeynya baby petra, b4mbamā€¦. semoga baby petra membesar dengan sihat.. aamiin.. “

” Dah b4mbam baby Petra, comelnya muka dia. Handsome boy ni, muka daddy campur mommy ni.. “

” Alolo baby Petra bulattt comel sangat. Semoga jadi anak soleh penyejuk mata dan hati ibu bapa.. “

Alhamdulillah selepas sebulan lebih dilahirkan, baby Petra membesar dengan cukup sihat. Wajahnya itu mewarisi kecantikan ibu dan kekacakan ayahnya. Semoga Petra Pekin sihat-sihat selalu dan membesar menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..