” Eii cheekynya, kejap jer dah turns 2 kan.. ” – Netizen

Genap 2 Tahun Usia Isaac Raees, Zahirah Macwilson Kongsi Video Thr0wback Isaac Dari Lahir Sehingga Kini. Alahai Comel Betul Isaac Masa Baby. Baru Lahir Dah Pandai Senyum. Cute Je Lesung Pipit Tu, Bukan Main Dalam Lagi !!

Pada tanggal 5 Januari tahun ini, genaplah usia anak lelaki Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza iaitu Isaac Raees berusia 2 tahun. Masa yang begitu pantas berlalu membuatkan Zahirah berkongsi video thr0wback Isaac sejak dari lahir.

Video yang berdurasi beberapa saat ini telah meraih perhatian ramai kerana terdapat juga beberapa video yang tidak pernah dipertontonkan sebelum ini. Part Isaac tersenyum ketika masih bayi dilihat sangat comel dengan lesung pipitnya itu.

Zahirah turut menulis di ruangan kapsyen yang berbunyi ‘ Happy birthday ayang mummy, I love you. ‘. Momen-momen video seperti ini sangat bermakna apabila melihat anak semakin membesar. Ia juga merupakan kenangan buat Isaac apabila dewasa kelak.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 27 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Pastinya Zahirah dan Aiman ada merancang majlis hari jadi buat Isaac seperti tahun lalu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini dihj4ni dengan ucapan hari lahir dan doa buat Isaac. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy birthday Issac. Tenang laa tgk gelagat awak.. jadi anak soleh ya Issac.. Comel.exactly muka isaac ni mix, muka bapa n mama dia.. “

” Happiest birthday to the encem boi, kuih suji lover.. he’s got killer dimples. i hope he use ’em responsibly.. “

” Selamat hari ulangtahun kelahiran Isaac Raees semoga membesar dengan sihat menjadi anak yang Soleh berjaya didunia dan akhirat .. “

” Happy birthday. Same birthday date with my 2nd son. Mohd. Anaqi Rizqi Be happy, be good & be kind to others .. baby lagi dh handsome.. “

” Happy birthday encem boi ijack, aunty slalu tgk isaac mse preggy sampai anak lahir pon ade lesung pipit mcm isaac.. eee cheekynya, sat ja dah turn 2 kan.. “

” Happy birthday Isaac, Same birthday date with my son and his name is Raezz Isaac .. Mini version of mummy ┬áso hendsem .. “

” Happy Birthday Handsome Isaac.. Semoga menjd insan yg beriman dan berilmu didunia hingga ke akhirat … In Shaa Allah Aamiin.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 2 tahun buat Isaac Raees. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta berjaya di dunia dan juga di akh1r4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..