” Drama ser4m tapi lucu. Aduiii Azal, kelakor betul.. ” – Netizen

Zarina Zainuddin Kongsi Video Azal Berlakon Drama Ser4m Yang Menghiburkan. Part Berdialog Dengan H4ntu Tu Kelakar Betul Azal. Ini Betul-Betul Cobaan Azal !! 

Peminat yang mengikuti perkembangan Zarina Zainuddin dan anak-anak istimewanya Azal dan Azil sudah tentu mengetahui personaliti kedua-dua mereka ini. Sekalipun mereka kembar, personaliti mereka amat berbeza dan Azal lebih nampak berdikari manakala Azil perlu sentiasa dibantu.

Azal yang minat berlakon semakin menunjukkan bakatnya. Jika sebelum ini Zarina membawa Azal berjumpa penerbit terkenal David Teo untuk membuat sesi casting, kali ini Zarina memberi peluang kepada Azal untuk membuat drama pendeknya sendiri.

Melakonkan drama ser4m, karektor Azal buat situasi ser4m jadi melucukan. Dialog yang diungkap Azal dan reaksi wajahnya menghiburkan ramai. Azal cukup gembira kerana dapat melihat lakonannya sendiri dimuatnaik dalam youtube mereka. Berbakat dan melucukan juga Azal ni andai diberi watak komedi pasti gemp4k.

Menerusi akaun Instagram pula, Zarina Zainuddin telah berkongsikan satu sedutan video anaknya Azal berlakon drama pendek bertema ser4m. Azal yang berdialog dalam drama pendek itu terlihat melucukan sampai Zarina sendiri ketawa dengan dialog terbaliknya itu.

Jom tonton video di bawah :

Lakonan spontan Azal ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hahahahaha lucu azal ni. H4ntu tak0t tuhan tak tak0t. Sil4p skrip ye azal.. cute sangat.. “

” Saya tetap sokong.. filem ser4m tapi lucu.. aduiii azal.. kelakor betul.. “

” Bakat mama dia dah ada , lagi banyak berlakon mesti makin p0wer macam kak ina.. “

” Elok syahmi amik azal jd plakun. Azal Asif Yoe bergabung melet0p.. “

” Saya tak0t h4ntu, saya tak tak0t tuhan sahaja. Lawak betul.. “

” Uish siapa tu ?.. Hahaha part tu pun dah terhibur.. “

” Sen4k perut aku ketawa tengok azal ni berlakon. Mesti best ni kalau Azal berlakon h4ntu lawak.. “

” Ser4m tapi nak gelak tengok pelakonnya… Good try… “

” Aduuhh lucu azal.. Azal buat lakon lawak aja.. Good.. “

Pandai juga Azal ni berlakon. Nampaknya seperti sesuai Azal dengan drama komedi. Andai terus digilap, pasti impian Azal akan jadi kenyataan. Semoga harapan Azal ini tercapai suatu hari nanti dan segala urusan Azal dipermudahkan Allah dan selamat maju jaya.

Untuk video penuh sila kl1k di bawah:

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin, Youtube Channel Mangkin Pictures

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..