” Dia yang lebih lebih bagi arahan dekat saya tau. Dah macam assistant director.. ” – DS Siti Nurhaliza

Video Di Sebalik Tabir Pembikinan Video Iklan Antara Dato’ Seri Siti Nurhaliza Dan Siti Aafiyah. Amboi Aafiyah, Bukan Main Lagi Bagi Arahan Pada Ibu. Dah Macam Director Cilik. Ayat Aafiyah Tu Sampai Tergelak Ibu Dengar, Haha !!

Baru-baru ini, Dato’ Seri Siti Nurhaliza diumumkan sebagai duta kepada salah satu produk susu popular. Sebagai duta, tidak hanya menyanyikan lagu tema, malah iklan juga dilakukan sebagai marketing oleh penyanyi kesayangan ramai ini.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Seri Siti Nurhaliza, telah dikongsikan satu video yang memaparkan behind the scene ketika iklan tersebut dirakamkan. Kali ini, tidak hanya DS Siti, malah anak sulungnya, Aafiyah juga turut terlibat sama.

Cerita DS Siti di ruangan kapsyen, ini kali kedua Aafiyah berlakon iklan bersama DS Siti. Ker1sauan menjentik juga di hati DS Siti kerana b1mbang Aafiyah akan meragam namun jangkaan DS Siti sama sekali meles3t.

Dalam video ini, Aafiyah sedang duduk di kerusi pengarah sambil menjer1t kepada ibunya berbunyi ‘ Ibu again , ibu one more time, you can do it ibu, good job ibu ‘. Amboi betul lah kata DS Siti, Aafiyah pula yang terlebih memberi arahan. Tergelak semua yang ada di situ dengan telatah Aafiyah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh DS Siti ini telah pun meraih perhatian dan antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Good job Aafiyah. terror la dia. Bukan main eh Aafiyah jer1t Ibu again haha. Mini tokti betul Aafiyah ni.. “

” Masha’Allah clever girl.. suara Aafiyah.. nyaring.. ikut ibu ke haha. Comel dan bijak Aafiyah ni.. “

” Bijaknya Aafiyah haha, ada bakat jadi director besar nanti ni. budak cerdik, senang di bawa ke mana mana.. “

” Boley jadi director lepas ni. kejap nampak macam Copy paste ayah, yang ni nampak macam ibu pulak. Banyak mulut jugak Aafiyah ni.. “

” Pandai dan berani lah Aafiyah. Good job, Aafiyah dari kecil memang cerdik budaknya. Suka tengok aafiyah ni.. “

” Cantik Aafiyah ni dah besar macam ibu sangat. Pandai sangat Aafiyah, comel je bagi arahan pada ibu tu.. “

” Bijak sangat siti nurhaliza junior ni. Amb0i pandai bagi arahan pada ibulah, ayat tu ger4m je dengar.. “

Bukan main anak ibu seorang ini, gaya tu sudah ada. Mana tahu pada masa akan datang Aafiyah berminat ke arah bidang ini kan. Apa-apa pun, good job Aafiyah dan semoga Aafiyah terus menjadi anak yang solehah dan bijak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..