” Dia no kan mummy macam tu je, auto lupa mummy. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Nur Fatima Aisya Yang Berkepit Dengan Daddynya, Fattah Amin Buat Warganet Terhibur. Amboi Fatima, Daddy Balik Je Terus Lupa Mummy Yer. Part Jawab ‘No’ Pada Mummy Tu Lawak. Sampai Hati Nyanma, Kes1an Mummy. Hehe !!

Anak perempuan kepada pasangan Fattah Amin dan Fazura bernama Nur Fatima Aisya ini sememangnya akrab dengan daddynya. Seringkali Fazura berkongsikan video bagaimana manjanya Fatima apabila bersama daddynya itu.

Meninjau akaun Instagram Bamtahdolly, telah dikongsikan satu video yang diulangsiar daripada akaun Tik T0k Fazura Offial yang memaparkan gelagat Fatima asyik berkep1t dengan Fattah apabila Fattah kembali dari luar negara.

Fattah ke negara jiran Indonesia untuk urusan kerjanya dan Fatima sudah beberapa kali bertanyakan perihal daddynya ini. Apabila daddynya pulang, Fatima betul-betul manfaatkan masa berkep1t dengan daddynya walaupun sudah tengah malam.

Melihat telatah Fatima dan Fattah, Fazura menegur Fatima dan bertanyakan kepada Fatima berbunyi ‘ do you remember me ‘. Jawapan spontan Fatima menjawab ‘ no ‘ kepada Fazura. Alahai mummy, anakmu sudah melupakan dirimu, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Antara perkongsian menarik tentang Fatima yang lain :

Telatah Fatima ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Alahai tiba-tiba tak kenal mummy ye Fatima. Antara komen-komen warganet :

” Mummy bole tido bawah yer.. fatima auto lupa mummy. no tu tak tahan nye, lupa terus siapa mummy hahaha.. “

” Halah halah daddy dah balik auto happy ek walaupun dah tengah malam.. mommy who.. bye.. “

” Tu tanda nya melepas rindu, mommy kena tunggu lah lepas Fatima tidur baru turn mommy.. “

” Semoga mummy bersabar haha, sampai hati Fatima lupa terus siapa mummy bila daddy ada.. Apa lagi mommy, tambah sorang lagi geng hehe.. “

” Dah baring sebelah daddynya sampai tak kenal mummy lagi haha. Lawaklah Fatima ni. sumbat balik dalam perut Faz haha.. “

” Kekwat Fatima haha, mentang-mentang ada daddy. Comel je cakap no tu. mak-mak kena berebut dengan anak.. “

” Amboi boyfriend Nyanma dah balik terus lupa mummy ye. Dia NO kan mummy macam tu je kihkih. Lucu Fatima, bertabahlah mummy.. “

Bukan main lagi ye Fatima, sampainya hati bak kata mummy hehe. Ada daddy, mommy sudah tidak berguna lagi. Lucu betul telatah Fatima berkepit dengan daddynya ini. Apa-apa pun, semoga mummy bertabah selalu la ye.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fattzuralovelife, Tik Tok Fazura Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..