” Detailing dia superb lawa. Beautiful bride with beautiful gown.. ” – Netizen

Video Di Sebalik Tabir Oleh Pereka Fesyen Gaun Pengantin Mira Filzah, Fiziwoo. Teliti Sungguh Hasil Kerjanya, Masa Yang Diambil Untuk Siapkan Gaun Pengantin Ekslusif Ni Pun Boleh Tahan !! 

Bahang majlis resepsi Mira Filzah dan suaminya Wan Emir Astar malam tadi masih lagi terasa. Mira sangat anggun menggenakan gaun pengantinnya yang berkerlipan dan sarat dengan manik-manik. Walaupun tanpa mahkota di kepalanya, Mira tetap anggun dan masih terserlah seri pengantin barunya itu.

Gaun mewah ini adalah hasil rekaan pereka fesyen terkenal Fiziwoo. Beberapa minggu sebelum ini juga, ada dikongsikan sedikit sedutan video ketika Mira hadir ke butik Fiziwoo untuk melihat gaun pengantinnya ini. Wajah Mira ketika itu sangat teruja untuk melihat gaun impiannya ini.

Meninjau akaun Instagram Fiziwoo, telah dikongsikan video di sebalik tabir ketika Mira melihat gaunnya ini. Sebagaimana permintaan daripada Mira, gaun mewah ini dihasilkan dengan mengambil inspirasi daripada Arabesque. Coraknya yang berbentuk bunga dan bintang dijahit dengan cukup teliti sekali.

Ekspresi wajah Mira yang terpeg0n dan gembira melihat hasil akh1r gaun ini dapat dilihat dalam video ini. Fiziwoo turut memaklumkan untuk menyiapkan ke semua manik-manik ini, mereka mengambil masa selama 500 jam. Betul-betul ekslusif hanya untuk Mira Filzah ni.

Jom tonton video di bawah :

Hasilnya apabila digayakan oleh Mira, cantik sekali !

Perkongsian ini menarik perhatian peminat dan buat ramai kagum melihat proses pembuatannya itu. Antara komen-komen mereka :

” Amazing gown ar, Wow g0rgeous to the max.. “

” Perfect wedding dress. Nice elegant classic.. “

” So stunn1ng !! MasyaAllah well done Fiziwoo.. “

” So 1nsecure g1ler tengok setiap perincian dan proses pembuatan dress tu.. “

” Detailing dia superb lawa. Beautiful bride with beautiful gown.. “

” Absolutely beautiful, perfect for the demure Mira Filzah.. “

” Terbaik ad0re sangat dgn design fiziwoo.. “

” Very simple gown and simple bride, but decoration is awesome.. “

Bukan mudah nak menjahit satu persatu manik digaun pengantin Mira ini. Perlu fokus dan teliti amat tinggi supaya ianya kemas dan sama seperti dalam lakaran. Apa pun, hasil kerja terbaik dari Fiziwoo dan kegembiraan Mira cukup membuktikan Mira berpuashati dengan gaun impiannya itu. Tahniah Fiziwoo !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fiziwoo, IG Inaijari, IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..