” Dari rupa bawa ke suara, persis sangat ibu ye.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Uwais Al-Qarni Bermain Piano Lagu Getaran Jiwa Raih Perhatian Ramai. Wah, Hebat Lah Uwais Tapi Masih M4lu-M4lu. Part Last Yang Merajuk Tu Sebijik Arw4h Ibu !!

Meninjau ke akaun Instagram Shuib Sepahtu, perkongsian video anak sulungnya iaitu Uwais Alqarni sedang bermain piano telah meraih perhatian ramai. Uwais diminta memainkan lagu Getaran Jiwa atas permintaan Shuib.

Dengan kapsyen iaitu ‘ ubat rindu ‘, pastinya Uwais bermain piano atas permintaan peminat yang sudah lama tidak melihat Uwais bermain piano. Uwais bukan sahaja hebat sebagai pemain golf namun Uwais juga hebat bermain piano.

Lihat sahaja video yang dikongsikan, alunan muzik piano yang dimainkan Uwais begitu mengasyikkan. Walaupun agak m4lu-m4lu namun dapat dilihat Uwais boleh menjadi seorang pemain piano professional juga.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 5 ribu tanda suka oleh warganet sejak ia dikongsikan. Ramai menyatakan yang Uwais amat seiras dengan arw4h ibunya, Siti Sarah bukan sahaja dari segi rupa namun suaranya juga.

Jom tonton video di bawah :

Jika dilihat di akhir video apabila Uwais meraj0k saling tump4h seperti arw4h ibunya. Antara komen- komen yang diberikan oleh netizen :

” Rambut tu meh sini uncle sikat,, hehe.. iras sgt arw4h ibu. Kenapa tu, main lah betul betul baru best dengar, comel uwais.. “

” Bijakkk, dan berbakat. Semoga uwais sentiasa ingat dengan jasa daddy yang besarkan uwais. Rindu arw4h siti sarah .. “

” Wah, hebat uwais. Tapi kenapa masih m4lu m4lu lagi. Ada bakat seni uwias ni seperti ibu dan bapanya… All the best.. “

” M4lu pulak nak main piano depan daddy dia.. Muka abis2 arw4h ibu siti Sarah.. rindunya pada arw4h yang tiada penghujung.. “

” Btl2 seiras dgn arwa4h ibunya…. apapun semoga keluarga ini sentiasa bahagia dn semua anak2 arw4h siti sarah menjadi ank2 yg baik dan solehah… “

” Alhamdulillah. He’s so talented, just like his parents .. terus majuk hehehe same gelagat arw4h ibu.. comellah Uwais ni.. “

” Dari rupa bawa ke suara.. persis sgt ibu ye.. muka ibu sungguh.. bagus tengok shuibsepahtu jaga anak-anak.. “

Uwais merupakan seorang anak yang berbakat. Semoga Uwais Alqarni menjadi seorang yang berjaya apabila dewasa kelak. Mana tahu Uwais menjadi seorang pemain golf professional yang hebat bermain piano juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..