” Dari kecil sudah good looking lah Syamsul.. ” – Netizen

Wajah Syamsul Yusof Ketika Zaman Kanak-Kanak Dan Ceritanya Cur1 Perhatian Peminat. Wah Nak4l Sangat Orangnya, Dari Kecil Sudah Nampak Segaknya. Sebijik Muka Sumayyah !!

Sebut sahaja nama Syamsul Yusof, siapa tidak kenal dengan anak muda yang berwawasan tinggi ini. Tidak hanya bergelar pengarah, Syamsul juga mampu berlakon dan menyanyi dengan baik. Lihat sahaja sudah beberapa lagu yang dirakamkannya sebelum ini dan semuanya dipuji ramai.

Meninjau akaun Instagram Syamsul Yusof, telah dikongsikan satu video pendek berdurasi 28 saat yang memaparkan gambar Syamsul ketika zaman kanak-kanaknya dahulu. Turut sama ada dalam gambar tersebut beberapa orang lagi adik beradiknya yang lain.

Cerita Syamsul di kapsyennya, ketika kecil dia memang seorang yang nak4l orangnya. Selalu dir0tan kerana mal4s mengaji, pernah dikej4r satu kampung dek kerana tak0t untuk pulang ke rumah, itu antara kenangannya ketika kecil.

Syamsul juga memberitahu pernah terjadi hampir terbak4r rumah orang g4ra-g4ra dia bermain merc0n. Boleh tahan las4k juga Syamsul ketika kecil namun itu semuanya pengalaman yang mengajar anak kecil ini menjadi anak yang baik apabila sudah dewasa.

Jom tonton video di bawah :

Wajah Syamsul semasa kecil ini telah menjadi perhatian peminat. Bukan main lagi tangan masuk poket tu. Saling tak tump4h seperti wajah anak perempuannya, Sumayyah. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya bud4k nak4l ni. Dari kecik muka sama oo, dari kecil dah beso ni haha. Handsome boy sangat Shark ni.. “

” Wow lain macam, tangan masuk seluar tu hehe. Banyaknya muka Dato’ Yusuf Haslam dalam gambar ni. Muka sepesen je semua.. “

” Sumayyah ikut muka daddy rupanya, sebijik c0py paste eh. Syamsul pun segaknya masa kecil, memang dari kecil dah nampak handsomenya.. “

” Dari kecil sudah good looking lah Syamsul. Kecil kecil dah hands0me b4ng, sebijik muka Sumayyah.. “

” Dari kecil dah hands0me, fuh sebijik muka Sumayyah la brader. Siapa sangka bud4k kecil tu dah besar dia pandai drift kereta hehe.. “

” Tengok gaya bergambar pun dah tahu gengster masa kecil-kecil haha. Kenangan betul kan, sama je semua perang4i masa kecil nak4l. dah besar lebih matang semua.. “

” Kecil kecil lagi dah ada gaya pelakon la bang Syamsul. Hands0me amat, muka Sumayyah la rupanya bang Syamsul ni.. “

” Muka baik suci murni, tak sangka nak4l juga kecil kecil dulu ya. Hidung tu asset dan trademark Syamsul Yusof sampai sekarang.. “

Tak banyak berubah wajah Syamsul ketika kecil dan wajahnya sekarang. Tetap kacak dan pandai bergaya. Apa pun, kenangan ketika kecil pastinya menjadi memori indah untuk dikenang. Semoga Syamsul terus success dalam kerjaya dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : Syamsul Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..