” Dalam pada sak1t kepala, habis dah tu makan coklat. Haha.. ” – Netizen

Video Telatah Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Yang Berpur4-Pur4 Sak1t Kepala Kerana Tidak Mahu Ke Sekolah Buat Warganet Terhibur. Amb0i Fahri, Comel Je Reaksi Muka Dengan Geleng-Geleng Kepala Tu. Drama King Betul Ni !!

Menerusi akaun Instagram Cepat Berita, telah diulangsiar satu video yang memaparkan gelagat anak lelaki pengacara Dayah Bakar iaitu Achbar Muhammad Fahri ketika berada di dalam kereta bersama ibunya itu.

Sepertinya Dayah sedang dalam perjalanan untuk menghantar Fahri ke sekolah namun Fahri mula membuat ‘ drama ‘. Dengan mimik muka yang serius, Fahri mengatakan dirinya sak1t kepala dan tidak dapat ke sekolah.

Amb0i anak kesayangan bubu ni, pandai sangat berlakon. Siap geleng-geleng kepala lagi bila ibu kata tak boleh perg1 sekolah lah. Dalam sak1t kepala pun, coklat habis makan ye Fahri, siap c0mot mulut tu.

Fahri sekarang sudah banyak akalnya. Sebelum ini kalau tidak mahu ke sekolah, Fahri akan menang1s seperti kanak-kanak lain. Kali ini, lain macam betul permainannya Fahri. Berjaya ke tidak taktik tu Fahri, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah pun menghiburkan ramai warganet terutamanya peminat Fahri. Antara komen-komen mereka :

” Amboi panjang akal ye tak tak mau pi school ye awak ni Fahri haha. Kami nak tahu berkaya ke tidak teknik ni hehe.. “

” Dalam pada sak1t kepala, habis dah tu makan coklat haha. Semua geleng kepala macam mana ni baby Fahri.. “

” Kemain ehh fahri cari alasan taknak pegi school. awat comei sangat. Pernah guna juga dulu alasan ni berbi, good try.. “

” Apalah Berbi ni, patutnya acting lebih sikit haha.. nanti burbu mesti percaya punya.. comel sangat muka tu..”

” Amboi dia tu, banyak lagi tahun nak sekolah berbii haha. cute nya hang ni fahri bijak sini sana.. “

” Aduh reaction muka tu menjadi faktor tambah betul. Pi scholl sak1t kepala ye. kecik kecik dah pandai auta eh haha.. “

” Amboi Fahri dahlah comel drama king pulak dia. Kecil kecil dah pandai buat drama pergi sekolah, siapa ajar ni haha.. “

Fahri Fahri, cheeky dan panjang akal tu macam ibu sangat ni. Ini baru playschool dah sak1t kepala, kalau masuk sekolah rendah nanti bagaimana pula agaknya si Fahri ini. Semoga Fahri sentiasa dilapangkan dadanya dalam menimba ilmu dan menjadi seorang yang bijaksana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cepat Berita, IG Achbar Muhammad Fahri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..