” Comel suara Aafiyah mengaji, macam suara Upin Ipin.. ” – Netizen

Video Gelag4t Aafiyah Sedang Mengaji Bersama Ibunya, Dato’ Siti Nurhaliza Buat Ramai Terhibur. Alahai Ger4m Betul Tengok Gaya Aafiyah Mengaji, Bijak !!

Tiada kata yang dapat diungkapkan akan bahagianya kehidupan penyanyi tersohor negara iaitu Dato’ Siti Nurhaliza dan suami, Dato’ Khalid apabila dikurniakan cahaya mata setelah menanti hampir 11 tahun. Gelag4t si kecil yang baru berusia dua tahun ini sering menjadi tumpuan ramai.

Malah, tak sangka populariti Aafiyah sekarang juga seiring ibunya yang turut mempunyai peminatnya tersendiri yang selalu mengikuti perkembangannya. Bijak dan petah berkata-kata meskipun diirnya masih kecil, Aafiyah dilihat sangat matang jika dibandingkan dengan usianya.

Untuk rekod, Dato’ Siti dan Dato’ Khalid telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2006. Meskipun Dato’ Siti pernah mengalami kegug0ran, ternyata berkat kesabaran pasangan ini, mereka telah dikurniakan cahaya mata perempuan iaitu Siti Aafiyah pada 19 Mac 2018 di usia Dato’ Siti 39 tahun.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram milik sitizonersmalay telah berkongsi satu video yang memaparkan gelag4t Aafiyah yang sedang mengaji ‘Alif Ba Ta’ . Video tersebut dirakamkan sendiri oleh Dato’ Siti  melihat telat4h anak manjanya itu. Malah suara Aafiyah ketika mengaji sangat menghiburkan.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Gelag4t Aafiyah menerusi video itu turut menghiburkan rata-rata netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comel suara Aafiyah mengaji, macam suara Upin Ipin.. “

” Ada saja gelag4t Aafiyah ni yang menghiburkan. bijak betul.. “

” Alahai comel betul Aafiyah mengaji, ibu tlg ajarkan ya.. “

” Pandainya Aafiyah, senyum tu ger4m betul tengok.. “

” Kecil-kecil dah bijak, semoga menjadi anak yang solehah.. “

” Mini Dato’ Siti ni, suara dia sedap lah mengaji.. “

Bijak betul Aafiyah mengaji !! Alhamdulillah hasil didikan yang sangat baik daripada kedua orang tuanya dan penjaganya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Aafiyah membesar dengan sihat, sentiasa menjadi anak yang terbaik dan solehah buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sitizonersmalay

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..