” Comel je abang sak4t, pakat tak mahu mengalah ni.. ” – Netizen

Video Syeriv Samheizy Menyak4t Adiknya, Sarima Samheizy Buat Ramai Terhibur. Walaupun Ditegur Oleh Mommy Tetap Masing-Masing Nak Bereb0t. Aduhai, Comel Je Tengok !!

Bagi seorang ibu yang mempunyai anak yang ramai pasti sudah biasa dengan keletah anak-anak yang bermacam ragam. Kadang-kadang perkara yang kecil boleh menjadi satu perg4duhan dan pereb0tan yang memen1ngkan kepala si ibu.

Tetapi itulah lumrah dunia kanak-kanak dalam proses perkembangan dan pembesaran. Begitu juga dengan anak kepada pasangan pelakon Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam ini yang telatah mereka dikongsikan menerusi akaun Instagram anak mereka iaitu Syeriv Sanheizy, di mana telatah Syeriv menyak4t adiknya, Sarima.

Di dalam video tersebut, Syeriv dan Sarima sedang bermain namun ada permainan yang menjadi reb0tan antara dua adik-beradik ini. Syeriv pula dilihat cuba menyak4t adiknya dengan menarik-narik permainan tersebut.

Telatah Syeriv itu telah mendapat perhatian ibu mereka lalu menegur agar si abang mahu beralah. Tetapi sebaliknya berlaku kerana Syeriv tetap mahu mereb0t permainan tersebut. Alahai, sabar je lah apabila masing-masing tidak mahu mengalah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Menyakat😂

A post shared by m a t Y i p (@syerivsamheizy___) on

Gelagat dua adik beradik ini telah menarik perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Comel je abang sakat .. Sama besaq dah..syeriv ngan adik..  “

” Sak4tt adek mima tk mow kasi mima maen skli jgk . nk c0nquer dkt dia sorang ja lha terr .. “

” Pakat xmaw mengalah niehh.. sama besar..hhehehe…org egt twin.. comel dua2… “

” Ni sama sama deg1l ni sis huhuhu.. “

” Abang dah kalah adek dah besar tuu.. “

Alahai, abang pun tak mahu mengalah. Sememangnya sabar sungguh mommy di situ. Walaupun kedua adik-beradik tersebut tidak mahu mengalah namun sikap Syatilla tetap tenang. Agak-agak kalau ibu-ibu di luar sana boleh jadi singa tak. Hehe..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syeriv Samheizy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..