” Comel dan bijak, sedap juga suara Afwa tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Muhammad Afwa Apabila Mendengar Azan Raih Perhatian Ramai. Wah, Bukan Main Khusyuk Lagi Afwa. Bila Ibu Tegur, Terus Buat Gaya Nak Solat. Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Muhammad Afwa, perkongsian video Afwa sedang khusyuk mendengar azan telah meraih perhatian ramai. Umum mengetahui yang Afwa merupakan anak kedua penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memapar Afwa sedang duduk sambil mendengar azan. Mungkin azan tersebut ditonton oleh Afwa menerusi televisyen. Apabila Dato’ Seri Siti menegur Afwa, Afwa segera bangun. Eh, Afwa macam nak bersolat pula.

Adalah sangat bagus menerapkan ilmu agama sejak dari kecil lagi. Walaupun Afwa masih tidak pandai untuk menunaikan solat, namun jika Afwa selalu memerhati orang-orang sekelilingnya bersolat, ia juga merupakan salah satu sesi pembelajaran buat Afwa.

Apa sahaja video Afwa yang dikongsikan di media sosial sering menjadi tumpuan ramai. Siapa tidak ger4m melihat wajah Afwa yang comel seiras ibunya. Video ini sahaja sudah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka.

Jom tonton video di bawah :

Selain gelagat Afwa, wajah comel Afwa sering menjadi perhatian ramai. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comel Muhammad afwa bijak.. Sedap juga suara AFWA tu..¬†Comey sgt wajah afwa Khalid ni.. chubby.. “

” Pandai alhamdulilah.. MasyaAllah cute betul lah Afwa syg ni. Buat ger4m…. jer.. Ckp bahasa Malaysia tak yg nk berspeaking.. “

”¬† Ger4m tengok afwa ni comel.. Syiok aunty dengaq…. comel betul afwa ni.. aunty nak gig1t muhammadafwakhalid je…. ger4m tengok afwa m0ntel ni.. “

” Alhamdulillah, SubhanAllah, MashaAllah, Tabarakallah, AllahuAkbar.. Pandai Muhammad afwa bijak dan comel.. “

Sekadar info, Afwa dilahirkan pada April 2021 dan kini sudah berusia 1 tahun lebih. Afwa mempunyai seorang kakak bernama Siti Aafiyah yang kini berusia 4 tahun. Untuk mendapatkan kedua-dua cahaya mata ini, Dato’ Seri Siti menggunakan rawatan IVF.

Alahai, tidak jemu melihat gelagat comel Afwa. Ada sahaja gelagat Afwa yang menghiburkan ramai. Semoga Muhammad Afwa membesar dan menjadi anak yang soleh dan berjaya dalam kehidupan. InsyaAllah..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhammad Afwa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..