” C1um ketiak pun ketiak la. Janji dapat mainan ye tak. Haha.. “

Shuib Sepahtu Bagi Syarat C1um Ketiak Bila Anak-anak Minta Mainan. Sampai Ibunya Pun Di Us1k. Pengs4n !!

Sebut sahaja Shuib Sepahtu, pastinya semua akan membayangkan lawak bersahaja dan mimik muka beliau yang lucu. Shuib atau nama sebenarnya Shahmira bin Muhamad menganggotai kumpulan Sepah pada tahun 2009 namun selepas itu kumpulan Sepah dibubarkan. Pada 2011, penjenamaan baru dibuat maka terhasillah kumpulan Sepahtu.

Selain pelawak, Shuib juga aktif berlakon di dalam drama dan telefilem. Antara drama lakonan nya Bujang Sepah Lalitampom, Sepahtu Angan Tak Sudah, Bila Shuib Speaking London, dan banyak lagi. Bakatnya dikemb4ngkan lagi ke layar lebar menerusi filem Mael Lambong dan Abang Long Fadil 2. Shuib juga merupakan penyampai radio di stesen Hot FM menerusi rancangan ‘ Geng Pagi H0t ‘.

Shuib mendirikan rumahtangga bersama penyanyi terkenal Siti Sarah Raisuddin pada 26 Februari 2011. Hasil perkahwinan ini, mereka dikurniakan sehingga kini tiga orang anak iaitu Uwais Al Qarni, Dzakira Talita Zahra dan Ariq Matin. Pasangan ini juga aktif dalam perniagaan madu diberi nama Bee Factory yang mana telahpun menjana pendapat4n mencecah jutaan ringgit.

Menerusi akaun Instagram, Shuib Sepahtu berkongsi video dimana anak-anaknya meminta dibelikan mainan. Namun aksi sp0nt4n Shuib memberikan syarat perlu memci0m ketiaknya benar-benar mengelik4n hati peminat. Manakan tidak berlumba-lumba anaknya menci0m ketiak Shuib. Law4k Shuib tak cukup di pentas, dengan keluarga pun makin menjadi-jadi.

Jom tonton video tersebut :

” SIAPA BAPAK-BAPAK DEKAT SINI YANG PERNAH BUAT MACAM NI ? BAIK MENGAKU!!!.. “

View this post on Instagram

#Stillholiday #Australia

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Rata-rata peminat memberikan komen yang menggelik4n hati. Antara komen-komen peminat :

” Hahaahhahaha h4ram tak senon0h.. “

” Mantap punya syarat.. “

” Nasib tak pengs4n anak oi.. Tapi muka anak laki Shuib yANG besar ni banyak ikut muka atok dia Raisuddin ye hehe.. “

” Mainan punya pasal sanggup ci0m ketiak ye.. “

” Bukan biasa-biasa syarat.. “

” Ni kalau tak pakai deodoran masakkk dorang.. “

” Tak senon0h Shuib.. “

” Hahahahahahaa comel laaaa family ni.. “

” Ahahah.. cepat je ci0m ketiak ayah dia.. hahahah.. “

Kuat sungguh Shuib menyak4t anak-anaknya. Beruntunglah anak-anak Shuib dapat ayah yang perangai gil4-gil4 macam ni. Menghiburkan seisi keluarga makin bertambah erat hubungan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga keluarga Shuib sentiasa dilindungi Allah dan semoga bertambah maju dalam apa jua bidang yang diceburi.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..