” Bulat pipi dia tu, comel sangat.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Terbaru Anak Raja Ilya, Talita Love Raih Perhatian Peminat. Wah Makin Bulat Lah Si Comel Ni. Ger4m Je Tengok Mulut Dan Pipi Tu, M0ntel Sungguh !!

Sejak lahirnya cahaya mata sulung pada 1 Julai lepas, hampir setiap hari ada sahaja perkongsian mengenai bayi perempuan Raja Ilya dan suaminya, Trent Garrett. Talita Love merupakan nama yang diberikan kepada si comel ini.

Meninjau ke akaun Instagram, gambar terbaru Talita ada dikongsikan untuk tatapan para peminat Raja Ilya. Raja Ilya turut menulis di ruangan kapsyennya agar para peminat tidak b0san melihat perkongsian mengenai Talita di Instagram miliknya setiap hari.

Talita yang baru berusia beberapa hari dilihat semakin bulat dan temb4m. Lihat sahaja pipinya yang gebu, pastinya sesiapa sahaja tidak akan b0san melihat bayi secomel ini. Alahai, m0ntel sangat lah Talita ni.

Di akaun Instagram Talita juga ada dikongsikan video Talita bersama bapanya. Video tersebut memaparkan Talita di pangkuan bapanya dan sedang tidur. Bayi seusia Talita ini sememangnya gemar untuk tidur.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Antara video terbaru Talita :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Talita dan pipinya yang gebu. Antara komen-komen yang diberikan :

” Gig1t pipi dia for me pleeeeaaaaaaaseee‚Ķ ger4m nyaaaaa rajailya.. Mmm.. rindunya wangi baby.. “

”¬†Tomeiinye ter0k nie mulut sapa mcn tu tido hihi.. Of course not b0red to see her.. just adorable.. roti bun ke ni.. “

” Allah Allah Tomei2nya. Yes we never gt bored darling,. She so super cute princess may Allah grant her good health and keep from devils eyes.. “

” Bam bam haish.. semoga sihat selalu Talita. Sama besar dgn anak2 aunty dulu sewaktu. All around 3.6 and above.. “

” Mashaallah. Baby Talita syg comel sangat pipi pau gebu b4mbam mintak kena rom0s2 gig1t2 munchung nya… Ger4mlah.. “

” Bulatnya pipi dia tu.. comel sangat semoga diberikan kesihatan yang baik dan menjadi anak yang baik baik dan dimurahkan rezeki selalu amin..”

” Alhamdulillah hehehe even aku pun cm u jua suka post pic anak2.. sooo cute Moga menjadi Ank yg soleh.. “

Jelas terpancar kebahagiaan Raja Ilya dan suami selepas kelahiran permata hati sulung mereka. Semoga Talita Love membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Selamat berp4ntang diucapkan kepada Raja Ilya. Jaga diri dan jaga kesihatan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Raja Ilya, Talita Love

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..