” Buat hal lah Pak Azad, lain kali dengar cakap isteri tau.. ” – Netizen

Ters1lap Pakai Baju Pergi Ke Konti Radio, Video Pak Azad Digel4kkan Oleh Nabil Ahmad Dan Radin Buat Ramai Terhibur. Balik Rumah, Isteri Pula Gelakkan. Ad0i, Sabar Je Lah Pak Azad !!

Untuk membuat kelainan, Pak Azad bercadang untuk memakai pakaian yang berbeza daripada kebiasaan yang dipakai olehnya ketika menjadi DJ di konti radio. Pak Azad, Nabil Ahmad dan Radin bercadang untuk mengenakan kemeja putih dan berseluar hitam seperti gaya orang ke pejabat.

Namun sebaliknya berlaku apabila Pak Azad ters1lap mengenakan pakaian tersebut pada waktu yang salah. Sepatutnya mereka memakai pakaian tersebut pada sebelah petang. Tetapi Pak Azad seawal pagi sudah tiba dengan memakai suit tersebut.

Hal ini membuatkan Nabil dan Radin tertawa kerana kes1lapan pada PM dan AM yang membuatkan Pak Azad kel1ru. Ad0i, baru nak menjadi DJ next level tetapi Pak Azad dah terkena sc4m pula dengan kawan-kawan, haha.

Setibanya Pak Azad di rumah, isterinya, Eira Syazira pula mentertawakan suaminya. Pak Azad pulang ke rumah untuk menukar baju tersebut dan video ini turut dikongsikan di Instagram. Apa-apa pun, Pak Azad dah nampak kuruslah.

Jom tonton video di bawah :

Lagi video dikongsikan :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat reaksi Pak Azad apabila ditertawakan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Biasa memang macam ni tau. Dalam ramai2 dalam whatsapp group, mesti ada seorang ni tak baca habis lepas tu s1lap hahaha.. “

” Pas ni hari2 kena bawa bekal baju… standby.. agak2 salah timing boleh tukar.. DiA dh confuse dan2 ckp bukan PRIME MINISTER ke PM.. Lawak la pak azad.. “

” Pak azad pnya koyak tak pe la pkai mcm tu, kn smart tu, barulah dj next level .. Pm prime minister, kalau AM apa ? “

” Buat hal lah pak Azad haha . Dah disal4hkan member dia pula.. aduhaii .. lain kali dgr ckp bini tau .. masinn.. “

” Cantiknya rumah, Nampak kurus makin encem pak azad ni.. Pagi td kemain belag4k dia kata dia dj the next level.. “

” Aku nak gelak. Tapi pak azad ni orang tua pulak. Maap saye ya pak.. Pak azad dh halus .. sama besaq ngan pasu bunga tepi tu.. “

” Org jgk sal4h pak azad ni…. Ulang puluh2 kali… Padan muke kn bukak kasut byk kali.. Aku repeat berkali2 sampai PM & AM blk2 membebel ulang gi nak minum ayak blk2.. “

Dalam hal ini, Nabil menyatakan yang Pak Azad tidak memberi fokus ketika mereka bermesyuarat sehingga ters1lap waktu untuk memakai pakaian tersebut, hehe. Apa-apa pun, Pak Azad, Nabil dan Radin sememangnya gandingan yang mantap dan menghiburkan ramai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era. Je

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..