” Bong0k lah.. berdekahhh aku ketawa. Tamp0r kang si Bell ni !! “

Gandingan Bell Ngasri Dan Shiha Zikir Buat Parodi Geg4r Vaganza, Memang Kelakar Habis !!

Bell Ngasri adalah pelakon dan pelawak yang senonim dengan men1ru watak-watak parodi. Perwatakkan yang bersahaja dalam membuat lawak itu sememangnya membuatkan semua orang yang menonton aksinya pasti tidak akan berhenti ketawa.

Bell kini telah berada dalam industri seni sudah selama 32 tahun. Rezeki beliau dalam bidang lakonan tidak pernah terhenti. Meskipun bagi Bell, beliau tidak popular seperti selebriti lain, namun beliau masih diterima dan menjadi perhatian produser televisyen (TV) dan filem.

Nasrizal bin Ngasri iaitu nama sebenar bagi pelakon Bell Ngasri. Dilahirkan pada 30 September 1980 dan kini telah berusia 39 tahun. Anak kepada pasangan  Ngasri Sain dan Habibah Jaafar. Bapa Bell merupakan penyiar terkenal. Beliau juga adik kepada pelakon Naszeli Ngasri dan abang kepada Anne Ngasri serta Darling Ngasri.

Bell merupakan seorang pelakon dan pelawak berbakat yang sering menghiburkan peminatnya. Bagi sahajalah watak apa-apa pun, pasti beliau dapat membawa watak tersebut dengan baik sekali. Beliau juga bergandingan bersama Jihan Muse dalam segmen parodi Melet0p yang membuatkan penonton terhibur dengan segmen tersebut.

Menerusi program Melet0p,  Bell telah melakukan parodi Gegar Vaganza dan bergandingan bersama penyanyi wanita iaitu Shiha Zikir. Bell yang melakonkan watak sebagai Sham Visa manakala Shiha Zikir melakonkan watak sebagai Bonda Hetty Koes Endang.

Shiha Zikir yang merupakan seorang penyanyi dan pelakon Malaysia. Memulakan bidang nyanyian setelah berhijrah ke Kuala Lumpur. Dibesarkan di Pulau Pinang dan merupakan anak bongsu daripada tiga adik beradik. Pada tahun 2011, beliau terpilih sebagai protege musim ke- 5. Ramai yang menyatakan raut wajahnya seperti penyanyi Rossa.

Ramai netizen telah memberikan komen tentang perodi tersebut melalui chanel youtube. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Mende kau bell ni. Dijawabnya kat tok ram “biar ahh!!” Terkej0t berdekah tersembur air aku ni.. “

” Bell lukis cermin mata pakai marker… hahaha serius kelakar.. “

” Terdiam tok ram kene mar4h ngan sham.. yg bunda lk… nyanyi lgu bobo dmana.. hadehhh.. “

” Hahah…Shiha Jadi Bunda.. Tepat Tmbaknnya.. “

” Trbaik shiha ngn bell.. “

” Tampoo kang si Bell ni!!! Klau x jd Naqiu, dia jd Sham HAHAHA.. Shiha, bole join MLM pasni.. “

Kami dari Berita Kopak berkongsi video penuh Parodi Geg4r Vaganza di bawah ini :

Silakan SHARE.

Sumber : Youtube Parodi Meletop by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..