” Bila thr0wback balik jat0h jugak air mata jant4n aku.. ” – Aeril Zafrel

Aeril Zafrel Kongsi Video Kenangan Bersama Wawa Zainal Bersama Kisah P1lu Mereka Buat Ramai Seb4k. Rentetan Peristiwa Yang Punya Kisahnya Tersendiri. Kuatnya Mereka Mengharungi Dug4an !!Β 

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal cukup dikenali ramai sejak awal kemunculan mereka dalam dunia lakonan lagi. Pasangan sama cantik sama padan ini pernah mengharungi detik suk4r apabila berita perkahwinan mereka tersebar dan menerima berbagai krit1kan.

Mengharungi kehidupan sebagai suami isteri bukan lah semudah yang disangka. Realiti kehidupan bukan seperti drama yang dijanjikan bulan dan bintang. Sungguhpun pada awalnya kehidupan mereka tidak semewah sekarang, namun mereka tetap teguh bersama.

Sus4h dan senang diharungi bersama, kini Aeril dan Wawa sudahpun bergelar jutawan apabila perusahaan k0smetik mereka berjaya dan mendapat sambutan hang4t. Baru semalam diwar-warkan keputusan mereka untuk mendirikan sebuah masjid dan ianya mendapat pujian ramai netizen.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu video thr0wback yang memperlihatkan kehidupannya bersama Wawa sejak mula berkahwin sehingga sekarang. Luahan hati Aeril yang turut dic0retkan bersama menarik perhatian peminat.

Jom tonton video di bawah :

Video thr0wback yang merunt0n banyak jiwa apatah lagi melihat rentetan kisah sus4h senang mereka. Antara komen-komen peminat :

” Tiba2 air mata mengalir. Isteri yg kuat tetap dengan sus4h dan senang.. “

” Sweet sangat semoga kekal sampai tua.. “

” Tengok video ni masa seminar, ya Allah berjur4i air mata ni.. “

” Ramai yg suke tgok family abg . Mesti ramai yg doa kan abg.. “

” Ya Allah sed1hnya. Semoga segala urusan bng aeril dan kakak wawa d permudahkn dan until jannah id0l.. “

” Semoga kekal hingga ke jannah wawa dan aeril . Tersentuh tengok video ni.. “

” Benar lah kan, org yg bahagiakan isteri Allah akn limp4hkan rezeki yg mlimp4h buat rumhtangganya. Tahniah wawa dan aeril.. “

” Apesal mata masuk habuk ni. Respect to both of u.. semoga cinta kalian hingga ke syurga.. “

Hebatnya ik4tan kasih sayang antara Aeril dan Wawa. Setelah berbagai-bagai dug4an ditemp0hi bersama, susah senang mereka tetap berdua tanpa g0yah. Semoga rumahtangga Aeril dan Wawa kekal berpanjangan hingga ke syurga dan berbahagia selalu bersama anak-anak tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..