” Berdesup lajunya, semp0t bapaknya ngejar.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Berlumba Dengan Anaknya Yusuf Iskandar. Wah Yusuf Makin Pro Lah Bawak Hoverboard KartDaddy Pun Kalah Dengan Yusuf Ni. Terbaik !!

Sebut sahaja nama Hairul Azreen, pastinya peminat akan terbayangkan wajahnya bersama anak-anaknya yang comel. Hairul dan Hanis Zalikha sudahpun dikurniakan dua orang anak iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Dua anak kecil ini cukup menceriakan kehidupan mereka sekeluarga.

Bagi peminat, nama Yusuf sudah cukup popular seperti daddy dan mommy nya itu. Yusuf dilihat kanak-kanak yang sopan dan bijak dalam pertuturannya. Yusuf sangat petah bercakap dalam bahasa Ingger1s dan ini dapat dilihat daripada video-video yang dikongsikan di Instagram Yusuf mahupun kedua ibu bapanya itu.

Yusuf yang semakin meningkat usianya sangat mendengar kata Hanis. Setiap arahan yang diberi pasti diikuti Yusuf dengan baik. Yusuf juga abang yang penyayang terhadap Alisa. Yusuf seorang yang protective seperti daddynya dan ianya terbukti dengan peristiwa Yusuf meletakkan bantal di sekeliling sofa kerana r1sau Alisa jat0h ke lantai.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi perlumbaan di antara Hairul dan Yusuf. Yusuf yang memandu permainan hoverboard kart manakala Hairul berlari seiring untuk melihat siapa yang lebih laju.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Race with @theyusufiskandar

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Aksi Yusuf dan Hairul ini menarik perhatian ramai lagi-lagi dengan kehebatan Yusuf mengawal mainannya itu. Antara komen-komen peminat :

” Sump4h seronok tgk yusuf main bende alah ni, nnt yusuf gi school blh pakai bende ni.. “

” Berdebarr tgk dia bawa lajuuu, pandainya yusuf control.. “

” Besar boleh jadi racer bro, dia bawak laju.. ” – Alif Satar

” Pandainya yusof. kita plak seriau tgk sbb lajuuu.. “

” Macam best je hihi. pandai yusof control.. “

” Semp0tlah bapaknya ngejar tu. Dah pen4t ke race dengan Yusuf tu hehe.. “

” Berder4u tengok laju sangat si yusuf ni.. Hebatnyaa yusuf kawal benda tuuu. Berdesup lajunya.. “

Fuh cayalah Yusuf memang hebat dah macam pelumba F1 lagaknya. Daddy pun tak kurang hebatnya bak kata pepatah bapa b0rek anak rintik. Apa pun, seronok tengok bonding time Yusuf bersama daddynya ini. Semoga Yusuf menjadi orang berguna dewasa kelak dan membanggakan daddy dan mommy. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..