” Berder4u aku tengok dia sebab dia memang boleh tiru gaya arw4h.. ” – Azhan Rani

Azhan Rani Kongsi Video M0ck Geg4r Lawak Yang  Mirip Arw4h Abam Bocey. Part Ajuk Cakap Tu Samanya !! 

Sudah 4 bulan arw4h Abam perg1 menemui pencipta-Nya. Kehil4ngan yang masih dirasai di kalangan peminat dan juga warga seni sehingga kini. Abam seorang yang ceria dan selalu menghiburkan ramai dengan jenakanya yang memberi banyak pengajaran.

Menurut ahli Biologi, dalam dunia ini ada 7 orang yang mempunyai wajah yang sama. Di kalangan artis sendiri juga ada yang kelihatan sama rupanya. Azhan Rani yang aktif berlakon turut berkongsi mengenai kesamaan wajah ini tentang seorang pemuda dipanggil M0ck Geg4r Lawak.

M0ck merupakan seorang audioman. Azhan memanggilnya dengan nama Abam sejak dari dulu lagi. Dari pandangan mata Azhan, M0ck kelihatan sama dengan arw4h Abam. Lagi buat Azhan berder4u, M0ck boleh t1ru gaya arw4h lagi.

Menerusi akaun Instagram, Azhan Rani telah berkongsikan satu video yang menunjukkan M0ck Gegar Lawak bercakap dan mengajuk gaya arw4h Abam. Suara, senyuman dan bentuk mata M0ck memang ada persamaannya dengan arw4h Abam ni.

Jom tonton video di bawah:

Perkongsian Azhan ini mendapat perhatian netizen. Antara komen-komen :

” Allahhuakbar ade persamaan la dengan abam.. “

” Suara pon sama mcm abam.. “

Suara dengan senyuman M0ck tu mengingatkan pada arw4h Abam. Pelanduk dua serupa. Iyelah bak kata M0ck ada 7 orang di dunia ini muka sama. Apa pun, sama-sama kita sedekahkan Alfatihah buat arw4h Abam. Buat Azhan Rani, semoga sentiasa maju jaya dalam kerjayanya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhan Rani, IG Abam bocey, IG Mock_gegar_lawak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..