” Bebel apa tu Isa, banyak mulut sangat. Suara tu cute.. ” – Netizen

Video Anak Lelaki Stacy, Isa Yang Seronok Diagah Oleh Kakak-Kakaknya Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Seronok Isa Ada Orang Melayan. Suara Tu Bukan Main Lagi Ye Isa, Ger4m Je Dengar !!

Cepat masa berlalu, sudah 4 bulan Stacy melahirkan anak lelakinya yang diberi nama Isa. Sejak wajah Isa dipertontonkan kepada umum, ramai yang mengatakan Isa memiliki wajah yang sama seperti kakaknya, Eshaal.

Pada perkongsian terdahulu, video Eshaal menyanyikan sebuah lagu untuk Isa ada dimuatnaik. Pandai sekali Eshaal menjaga adik sehinggakan Isa pun menguap mendengar Eshaal mendodoikannya dengan lagu tersebut.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Eshaal, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan Isa bersama Eshaal dan Bella. Seronok bermain dengan patung mainannya, suara Isa yang kegembiraan dapat didengar.

Gelagat Isa dan wajahnya ini saling tak tump4h seperti Eshaal dan ada yang menyangka ini adalah video thr0wback Eshaal ketika bayi. C0py and paste muka Eshaal, besar nanti tentu nampak seperti kembar adik dan kakak ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian daripada warganet dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Serupa Eshaal, ingatkan thr0wback Eshaal masa baby tadi. Sebijik sama haha, kembar lain tahun ni.. “

” Sama betul dengan Eshaal, twin betul ingat Eshaal masa baby. Alolo Isa ger4m dengan toys tu.. “

” Fuh tak ada beza Isa dengan Eshaal ni, serupa betul mukanya. Comelnya lah Isa, suara dia nyaring betul.. “

” Onna sibuk cakap isa geng perempuan dgn dia. muka same eshaal, tak percaya isa lelaki.. “

” So cute Isa, baru dengar suara Isa. love nya tengok Isa ni, comel sangat-sangat.. melting tengok.. “

” Ger4mnya tengok isa, suara tu cute sangat. nampak ger4m sangat dia dengan toy tu. bebel apa tu Isa, banyak mulut sangat hehe.. ” 

” Isa dengan eshaal kembar betul ni. kena tengok betul2 eshaal kah atau isa kah .. muka photostat sangat .. comel sangat sangat sangat.. ”

Semakin riuhlah rumah dengan suara Isa dan kakak-kakak yang excited melayan adiknya ini. Semoga Isa membesar dengan sihat selalu, menjadi adik yang baik untuk kakak-kakaknya dan anak yang berbakti kepada kedua orang tua kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..