” Baca wish Sharnaaz ni, even simple tapi tersentuh hati kita.. ” – Netizen

Ucapan Ulangtahun Sharnaaz Ahmad Buat Bekas Isterinya, Noor Nabila Raih Perhatian Peminat. Wow Dalam Hati Ada Taman La Baba Jebat Ni. So Touching !!

Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila pernah bergelar suami isteri dan mengharungi pancar0ba alam rumahtangga bersama suatu masa dahulu. Namun jodoh mereka tidak panjang dan pasangan ini sah bercer4i dengan tal4k 1 baru-baru ini setelah berbulan-bulan kes mahkamah mereka ini berlangsung.

Namun kedua-duanya sehingga kini bersahabat baik demi anak mereka Jebat Jayden. Jebat tetap diberi kasih sayang sepenuhnya dan Sharnaaz setiap hari menjenguk anaknya ini di kediaman Nabila. Jebat dan Sharnaaz baru sahaja menyambut ulangtahun kelahiran mereka yang jat0h pada tarikh yang sama 30 Ogos yang lepas.

Kemesraan antara Sharnaaz dan Nabila membuatkan peminat masih berharap agar mereka kembali bersatu. Bukan sekali, malah berkali-kali dan hampir di setiap posting pasti akan ada yang mendoakan pasangan ini. Namun buat masa ini, kedua-duanya selesa sebagai kawan dan mereka lebih tenang dalam suasana sebegini.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan satu ucapan khas buat Noor Nabila sempena ulangtahun kelahiran Nabila pada hari ini. Sharnaaz yang menulis ungkapan doanya untuk kesejahteraan dan kebahagiaan untuk Nabila.

Jom baca perkongsian di bawah :

Ucapan Sharnaaz ini menarik perhatian peminat. Mereka turut sama mengucapkan ulangtahun buat Nabila dan ada juga yang seb4k dengan ucapan ini. Antara komen-komen :

” Happy birthday mommy jebat happy belated birthday baba jebat.. “

” Happy Birthday Mommy Jebat. semuga hati nabilah & sharnaz kembali bertaut paling tidak utk jebat.. “

” Happy birthday babe noornabila stay g0rgeous, May Allah bless you.. “

” Moga berbahagia selalu boss sharnaaz, dan moga bisnes berkembang maju juga.. “

” Terbaik… Doa yg baik2 smoga di balas dgn perkara yg baik2.. Happy birthday Momy Jebat !!.. “

” Allah gug0rnya air mata seorg ibu.. sabar dan tabah sharnaaz.. “

” Baca wish Sharnaaz ni, even simple tapi tersentuh hati kita.. “

” Happy birthday momy jebat, tp awat aku yg seb4k.. “

Ucapan yang simple namun cukup ikhlas daripada hati. Segala yang baik didoakan untuk wanita yang memberikan zuriat dan anugerah terbesar dalam hidupnya ini. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran Nabila. Semoga segala impian Nabila dalam hidup dimakbulkan Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Noor Nabila, IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..