” Apa guna muka cantik tapi hati bus0k.. “

Ozlynn Kongsi Video Reaksi Anaknya Chantiq Tengok Muka Sendiri Kemek. Walaupun Lawak Tapi Penuh Nasihat. Beruntunglah Family Hanania Ada Mak Yang Semp0i !!

Siapa tak kenal keluarga Johan raja lawak atau lebih dikenali dengan Hanania family. Seringkali memuatnaik status berunsur lawak namun terselit kata-kata nasihat untuk peminat. Kepopularan mereka terserlah hinggakan akaun Instagram mereka bernama jozlynnhanania berjaya mendapat 4.3 juta pengikut.

Johan atau nama sebenarnya Mohd Yazid Lim dilahirkan pada 13 Jun 1984 di Ampang Jaya, Kuala Lumpur. Johan mendirikan rumahtangga bersama pelakon Ozlynn Wati. Mereka dikurniakan 5 orang anak diberi nama Ahmad Haziq Hanania, Ahmad Ariq Hanania, Ahmad Sodiq Hanania, Nur Latifah Chantiq Hanania & Nur Latifah Moleiq Hanania.

Walaupun Johan & Ozlynn terkenal dengan aksi lawak, namun di rumah mereka lebih teg4s dalam mendidik anak2. Mereka jua sering berkongsi tips didikan anak yang boleh menjadi ikutan para peminat. Mereka menerapkan didikan dalam lembut dan lawak perlu ada sikap g4rang terhadap anak2 disamping membekalkan didikan agama yang secukupnya.

Menerusi akaun Instagram, Ozlynn berkongsi video dimana anaknya Chantiq terkej0t melihat wajahnya yang diedit menjadi kemek. Sempat lagi Ozlynn mengusik anaknya walaupun bernama Chantiq tapi muka tak cantik. Memang semp0i la ada mak macam ni !!

Jom tengok video Ozlynn dibawah :

” Hagahahahahahaa feeling selama nih semua orang dok panggil Chantiq2.. So bila aku nyanyi lagu cantik.. Kau buat diri ku tertarikk.. Sekali dia pon masokkkk.. Hi my name is Chantiq.. “

” Pastu terper4njat tengok muka dia kemekkkk.. Hahahhahahaa sory eh ig aku takde nak maintain2 feeling2 cantik sentiasa.. Kitorang manusia biasa.. Kerjaya je pemes tapi kitorang biasa2 je.. Just enjoy ok.. “

” Pesanan penaja : Apa guna muka cantik tapi hati bus0k.. suka ani4ya orang, tutup rezeki orang, f1tnah orang.. Jumpa orang sana cite hal orang.. Jumpa orang sini cite hal orang sana.. Dengk1 dengan kesenangan orang.. Bel4gak kaya.. Feeling div4.. “

” Sedarlah.. Sebab semua tu tidak akan kekal.. Jadilah manusia yang bersederhana.. Ikhlas.. Jujur.. Bersangka baik.. “ SELALU BERKASIH SAYANG, SEPANJANG H4YAT AKAN DI KENANG” .. “

View this post on Instagram

Hagahahahahahaa feeling selama nih sume org dok panggil chantiq2… so bila aku nyanyi lagu cantik… kau buat diri ku tertarikk… skali dia pon masokkkk… hi my name is chantiq.. pastu terperanjat tgk muka dia kemekkkk🤣🤣🤣… hahahhahahaa sory eh ig aku xde nak maintain2 feeling2 cantik sentiasa.. ktorg manusia biasa.. kerjaya je pemes tp ktorg biasa2 je.. just enjoy ok.. pesanan penaja: apa guna muka cantik tp hati busuk.. suka aniaya org, tutup rezeki org, fitnah org.. jumpa org sana cite hal org.. jumpa org sini cite hal org sana.. dengki dgn kesenangan org.. belagak kaya.. feeling diva… sedarlah.. sb semua tu tidak akan kekal.. Jadilah manusia yg bersederhana.. ikhlas.. jujur.. bersangka baik.. “ SELALU BERKASIH SAYANG, SEPANJANG HAYAT AKAN DI KENANG”

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Rata-rata peminat terhibur dengan reaksi sp0ntan Ozlynn bersama anak-anak. Walaupun kaya tapi tetap merendah diri. Antara komen-komen peminat :

” Haha t4bik spring ah beb.. Ingat ko cakap dalam group sekolah… Aku dekat luar jer glemer kat rumah macam bibik juga… Hahaha.. Terbaek.. “

” Hahahahah sian Chantiq.. “

” Tapi muka Ozlyn lawak ter0k hahahah.. “

” Anak saya siap nangis.. Lepas2 lari pi tengok muka dia kat cermin.. “

” Macam perempuan yang cerita movie omputih tu Dodgeball. Kelakar betul sebab kening tebal.. “

” Chantiq tak0t tak cantek !!!.. “

” Comelllll Chantiq. Dia pun terkej0t tengok muka sendiri. Hahaha.. “

” Ahahhahahaaa meng0nzz laa sak1t perut gelakk.. “

” Alo2.. Sweet lawaknya.. “

” Mama kre3ekkk! Hahaha abis laaaa dia suka ken4kan orang.. “

Bagus sungguh nasihat dari Ozlynn tu. Tak ada guna muka cantik tapi h4sad dengk1 menebal dalam diri. Setiap orang sudah ditetapkan rezek1, aj4l, dan ma0t, cuma perlu berusaha untuk mendapatkan hasil sahaja. Kami di berita kopak mendoakan semoga keluarga Hanania sentiasa dimurahkan rezeki dan kekal merendah diri seperti sekarang sampai bila-bila.. Aaminn

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jozlynnhanania by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..