” Amboi gelak sakan Ayash, mengekek gelaknya. Mudah terhibur sangat.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Ayash Affan Yang Gelak Mengekek-Ngekek Buat Warganet Naik Ger4m. Eiii Comelnya Ayash, Ketawa Tu Suka Hati Betul Gayanya. Mudah Terhibur, Cute Sangat !! 

Ayash Affan menjadi perhatian ramai semenjak dari hari pertama kelahirannya sehinggalah kini. Memandangkan Shuib banyak komitmen dan tuntutan kerja, Ayash dijaga oleh ibu Shuib, Salamiah Jalani di kampung.

Meninjau akaun Instagram Amy_Salmi , ibu Shuib ini berkongsikan video Ayash yang sedang seronok ketawa apabila melihat sebotol air digolekkan di atas meja. Alahai syok mendengar ketawa riang Ayash ini.

Lagi digolekkan botol tersebut, lagi kuat bunyi ketawa si Ayash ini. Gelagat Ayash ini menghiburkan warganet yang menonton video tersebut. Mudah terhibur sangatlah Ayash ini, sampai terkekek-kekek ketawanya itu.

Pada satu perkongsian lain pula, gelagat Ayash yang sibuk bermain pula dimuatnaik. Tulis mama Salmi di kapsyennya, Ayash sedang sibuk membuat kira-kira. Alahai Ayash, ada sahaja akalnya tu, cerdik sangat Ayash.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata warganet terhibur melihat telatah oleh Ayash ini. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Amboi gelak sakan dia, alhamdulillah happy Ayash. Mudah terhibur sangat Ayash ni, suka tengok Ayash.. ” 

” Gigi dah berbaris, comelnya. Kita pulak ukit gelak tengok gelagat Ayash ni. Segaknya handsome boy ni.. “

” Comelnya kamu, ger4m sangat tengok gelak Ayash tu. Ayash dah besar makin cerdik sangat.. “

” Handsomenya cucu nenek Amy Salmi ni, gigi dah banyak bertambah comel. Sedapnya gelak sayang, aunty pun terikut-ikut.. “

” Hehe ngekek gelaknya, comel sangat Ayash ni. Amb0i suka sangat dia, gigi tu cantik tersusun.. “

” Alolo seronok sangat tu handsome boy. Ger4mnya tengok Ayash ketawa mengekek tu. cute.. “

” Ala comelnya budak b4mbam ni, ger4mnya tengok dia gelak. Suka hati betul ni Ayash, cepat terhibur.. “

Mudah terhibur dan tidak banyak ragamnya, memang mudah nenek menjaga Ayash ini. Makin besar semakin comel Ayash ini. Semoga Ayash terus membesar menjadi insan yang berguna tidak hanya kepada keluarga malahan kepada semua orang di sekelilingnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Salamiah Jalani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..