” Amboi ged1knya.. Cub1t pungk0q tu baru tau.. “

Video Gaya Dato’ Rizalman Menari Dangdut ‘Dak Dig Dug’ Buatkan Netizen Ketawa Bedekah-Dekah. Serius Best Wehhh !!

Pemilik nama sebenar, Rizalman Ibrahim, atau Dato’ Rizalman merupakan pereka fesyen yang disegani di kalangan penggiat industri fesyen tempatan. Sentuhannya bukan sahaja terkenal dalam kalangan selebriti, malah menjadi pilihan orang kenamaan mahupun atasan.

Berkelulusan dalam Ijazah Sarjana Muda dalam jurusan Seni Lukis Dan Seni Reka (Fesyen) daripada Universiti Teknologi MARA (UiTM). Merupakan anak bongsu daripada tujuh adik beradik dan berasal daripada Georgetown, Pulau Pinang. Kini Dato’ Rizalman berusia 49 tahun.

Beliau memulakan jenama sendiri menerusi nama ‘Rizalman Ibrahim’ pada tahun 1995. Kini beliau bergelar pemilik Glam Casa, Glam Reka, Glam Weddings dan The RI Maison by Rizalman. Beliau juga penerima anugerah Mercedes-Benz Asian Fashion Award di Anugerah Fesyen Antarabangsa- Malaysia pada tahun¬† 2004.

Menerusi perkongsian terbaru, Dato’ Rizalman telah berkongsi satu video yang sangat mencuit hati. Vidoe merakamkan beliau bersama lapan orang penari sedang menari dangdut bertemakan lagu dangd0t Dak Dig Duk yang dinyanyikan oleh penyanyi asal, Haiza.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

” Kami nk mintak maap sepsiap kalau ada apa2 ketidaklancaran sistem ka apa satni… Kita semua dah ikhtiar segala, skang ni mai la kita bertawakkal dan bergantung kepada Allah SWT bagi memberikan kita kemudahan di atas urusan kita pada haghi ni. Insyaallah ..”

” #bukan4tapi8tambah1 .. “

” 31.1.2020 .. “

” 11 am .. “

” www .ristore.my.. “

” www .sometime.asia .. “

” Naseb baik @haizahanafi tak maghah aku pakai lagu dia. (aku bg hang satu beg free lah na) .. “

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan video yang telah dikongsikan oleh Dato’ Rizalman itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Amboi Dato saja prangat org pagi¬≤ ni .. “

” Mak aihhhh lembut nyaaa .. “

” Mengg0da sungguh aihhhh.. “

” Amb0i ged1knya.. Cub1t Pungk0q tu baru tau..”

” Mcm Daud Kilau yooo .. “

” Datuk sering buat saya terhibur! “

” Mak aihhhh lembut nyaaa .. “

Adoi haiii !! Min terhibur teng0k video nih. Dato’ Rizalman ni serba- serbi boleh. Pandai buat baju, pandai masak, pandai menari, berunt0nglah siapa dapat jadi isteri dia. Apa-apa pun, kami mendoakan semoga Dato’ Rizalman sentiasa dimurahkan rezeki dan di berikan kesihatan yang baik selalu. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dato’ Rizalman by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..