” Alololo comel sangat Isa ni, macam kembar dengan Eshaal.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Stacy, Isa Yang Tersenyum Manis Raih Pujian Warganet. Alahai Manis Sungguh Isa Ni, Senyum Senget Macam Daddy Sangat. Muka Memang C0py Paste Kakak Eshaal Betul Ni, Sebijik Sama !!

Pada 6 Ogos yang lalu, pasangan Akim Ahmad dan Stacy Anam telahpun dikurniakan seorang bayi lelaki. Memilih nama Isa, kelahiran si kecil ini disambut penuh kegembiraan dan kesyukuran kerana impian untuk memiliki anak lelaki dimakbulkan oleh Allah.

Sebelum ini, Akim ada berkongsikan sebuah video yang memaparkan wajah Isa. Ketika itu, ramai yang mengatakan yang wajah Isa sangat mirip dengan kakaknya, Eshaal terutamanya pada bahagian mata.

Meninjau entry terbaru di Instagram Beyshal, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Isa. Pada usia Isa yang telahpun 2 bulan, Isa sudah pandai berinteraksi dengan orang-orang di sekelilingnya sebagaimana bayi yang lain.

Tertulis di ruangan kapsyen berbunyi ‘ Bukan sinang dapat capture Isa sinyum sama tai mata ‘. Alahai comel sungguh senyuman Isa tu, manis sekali. Melihat wajah Isa kali ini, memang saling tak tump4h seperti Eshaal ketika bayi dulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 6000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Comelnya baby Isa, senyum senget daddy style hehe. Melt1nglah auntie tengok Isa ni, maniss.. “

” Ku sangka Eshaal tadi, sebijik sama macam Eshaal. Guna mesin photostat apa lah ni, macam kembar dengan Eshaal.. “

” Wah rambut sudah boleh kira laa, comel sungguh Isa. Handsomenya awak ni, senyum senget lagi tu.. “

” Alolo comel sangat Isa ni, memang serupa sangat dengan muka Eshaal. Sama eh adik beradik ni, tak ada beza.. “

” Uih Eshaal ke Isa ni, sebijik sama ni. Mata macam Eshaal, hidung macam Eshaal, eeii semuanya macam Eshaal.. “

” So cute Isa, sebijik Eshaal. Sama eh muka adik beradik ni, comel betul senyuman senget tu hehe.. “

” Eshaal versi boy, sebijik muka eshaal ni. kalau kata Eshaal pun mesti semua percaya ni, sama sangat.. “

Amb0i Isa, style senyum tu memang ikut daddy sangat lah. Muka kakak Eshaal, tentu apabila besar nanti ramai peminatnya ini. Apa-apa pun, Isa sangat comel dan semoga Isa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berguna dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal, IG Stacy 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..