” Alolo mahal senyum senget tu Amir, ger4mnya tengok.. ” Netizen

Video Mira Filzah Menghadiri Majlis Most Glam 2022 Cur1 Perhatian Warganet. Eh Ada Terselit Gambar Wan Khair Amir Lah. Alahai Comelnya Amir Senyum Senget, Betul-Betul C0py Paste Mama Ni !!

Mira Filzah bukan nama asing buat peminat dan wanita cantik ini juga telah pun bergelar mama kepada seorang anak lelaki. Wan Khair Amir melengkapkan kehidupan Mira dan suaminya, Wan Emir Astar.

Meninjau akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suntingan gambar-gambar ketika Mira menghadiri majlis Most Glam 2022. Cantik dalam busana berwarna pastel, Mira kelihatan berseri-seri sekali.

Dalam video ini juga, terselit gambar Mira bersama Amir. Pada ruangan kapsyen, Mira bertanyakan kepada peminat berbunyi ‘ Siapa nampak plus one saya pakai baju polka dot, muka masham, senyum senget ? ‘. 

Yang dimaksudkan oleh Mira itu adalah si kecil Amir. Comel betul Amir dengan sengihnya itu, memang Amir copy paste Mira sangat. Sudah 6 bulan usia Amir, cepat betul masa berlalu. Sikap suka senyum itu juga sama seperti mamanya.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Mira ini telahpun lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet dan ramai yang menyedari wajah Amir. Antara komen-komen :

” We noticed Amir haha. Amir senyum senyum tu mesti ingat Mama bawak pergi event ek haha.. “

” Ololoo happy baby lah Amir. Happy 6th month Wan Khair Amir. Handsome plus one mama ni.. “

” Nampak muka mama dia sangat, comellah Amir. Alolo mahal senyum senget tu Amir, ger4mnya tengok.. “

” Haha kiut lah Amir, senyum senget pun comel sangat. Mama nya pun cantik sangat, gorgeous pakai style macam ni.. “

” Comelnya Amir, amboi bukan main lagi sengih tu Amir ye. Yang penting Amir paling menyerlah hehe.. “

” Handsome boy, smile is cute Wan Khair Amir. Ee comel macam patung lak Amir dengan mama ni.. “

” Amir nampak mira filzah junior sangat. Senyum senget Amir tu cutenya lah. Mira pun lawa betul. Makin berseri-seri mama Amir ni.. “

Mamanya cantik, manalah Amir pun tidak comel kan. Senyum Amir lagi membuatkan Amir kelihatan seperti Mira. Apa-apa pun, semoga Amir sihat-sihat selalu dan menjadi anak yang soleh serta berbudi bahasa seperti mama dan papa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..