” Alhamdulillah, suka tengok dah berbaik-baik. Lain nampak Chef Riz.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Shikin Maembong Bersama Bekas Suaminya, Chef Riz Serta Keluarga Raih Perhatian Ramai. Alhamdulillah Semua Sudah Berdamai. Lain Nampak Chef Riz Sekarang, Makin Kurus Dan Makin Segak. Arianna Pun Comel Sangat !!

Shikin Maembong pernah bergelar isteri kepada Chef Riz iaitu anak lelaki Dato’ Chef Wan. Air dic1ncang tidak akan put0s, itu perumpamaan yang boleh diberikan untuk Shikin dan ayah kepada bekas suaminya itu.

Chef Wan, Shikin dan Chef Riz pernah dihimp1t kontr0versi yang tidak menyenangkan sebelum ini, namun Alhamdulillah kini semuanya telah pun berdamai. Pada perkongsian terdahulu, Shikin ada berkongsikan gambarnya bersama Chef Wan dan isteri Chef Riz, Nurul di majlis ulangtahun kelahiran Cik Ani.

Meninjau entry terbaru Shikin di Instagramnya, beberapa keping gambar terkini Shikin bersama anak perempuannya, Arianna, Chef Wan, Chef Riz dan juga Nurul keluar bersama-sama. Setelah sekian lama, dapat juga warganet melihat mereka semua bersatu.

Shikin turut mencoretkan ucapan terima kasihnya buat Chef Wan kerana membawanya dan Arianna makan tengahari. Untung ada insan seperti Chef Wan ini yang selalu mementingkan hubungan keluarga.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Coretan Chef Wan yang turut berkongsikan gambar yang sama di Instagramnya.

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet dan ramai yang memuji ikatan kekeluargaan antara ahli keluarga ini. Penampilan Chef Riz juga mencur1 perhatian dan antara komen-komen :

” Bahagia tengok, muka papa betul arianna tu. Semoga kakak dan arianna sentiasa di bawah lindungan rahmad dan kasih sayang Allah swt.. “

” Loving this kind of relationship… God bless this family. Such a lovely family photo. Alhamdulillah.. “

” Slim Chef Riz, jaga badan macam you juga babe. Happy family, Arianna is so much her papa face.. “

” Alhamdulillah berkat mengasihi orang tua. Suka tengok family bonding ni, semoga bahagia selalu sis cantik.. “

” Yeayy dah back to normal, sekian lama dapat tengok semua bersama. Semoga kekal hubungan yang baik-baik.. “

” Happy family, suka tengok gambar ni. Air dic1ncang tak akan put0skan kak. Lain nampak chef riz, makin kurus makin segak.. “

” Alhamdulillah suka tengok DCW berbaik2 dgn bekas menantuu .. harap tiada perselisihan faham lagi laa yaa.. “

” Waa nice endingnya, happily, respect, the one and only Dato’ Chef Wan. Orang baik Allah sayang.. “

Bak kata Chef Wan sebelum ini, tiada guna berbal4h dan bersengket4. Berdamai itu yang terbaik, dan pastinya Arianna paling gembira dengan hubungan keluarga ini. Semoga perhubungan ini kekal berpanjangan dan aman damai selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shikin Maembong, IG Chef Wan, IG Chef Riz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..