” Alamak kakak so gar4ng kah kah. Boleh nampak dah nanti macam mana ni.. ” – Netizen

Video Lara Alana Praktis Jaga Baby Yang Mencuit Hati. Part Mar4h Baby Tak Duduk Diam Tu Lucu Je. Gar4ng Betul Babysitter Ni !! 

Beberapa minggu yang lalu, Awal Ashaari telahpun berkongsikan berita gembira buat semua peminatnya mengenai kehamilan kedua Scha Alyahya. Awal mengatakan ini adalah hadiah ulangtahun kelahiran yang paling bermakna dan istimewa buat dirinya.

Awal dan Scha sudahpun mempunyai seorang anak perempuan bernama Lara Alana. Dipanggil Lara, anak kecil ini sangat popular di kalangan anak-anak selebriti lain. Lara yang baru berusia 6 tahun ini sudahpun mempunyai 4.1 juta orang pengikut di akaun Instagramnya.

Wah bukan biasa-biasa glam0ur Lara ini. Sama popular dengan daddy dan mommynya itu yang juga ada jutaan pengikut di Instagram mereka. Scha kini sudahpun 4 bulan usia kandungannya itu. Lara juga nampak excited untuk mendapat adik baru yang dikatakannya adik lelaki ketika mengumumkan kehamilan mommy nya itu.

Menerusi akaun Instagram Lara Alana, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Lara cuba memakaikan baju pada seorang bayi. Bayi itu yang bergerak-gerak tangannya buat Lara mengalami kesuk4ran untuk butangkan baju bayi tersebut. Dah kena mar4h baby, jangan main-main dengan kakak Lara yer.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Lara yang nampak ger4m dengan baby itu menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Alamak kakak so gar4ng kahkah. Boleh nampak dah nanti macam mana ni.. “

” Gar4ng kak long ni. Perang4i mommy sangat ni.. “

” Gar4ngnya kakak Lara. Cute, lara sak1t tu baby cengk4m tangan dia hehe.. “

” Sis Lara, practise make perfecto hahaha.. “

” Gar4ngnya kakak. Lara why so cute.. “

” Dah nampak ketegasan kakak tu. haha hab1slah adik baby.. “

Ad0i lucu juga tengok Lara jaga baby ni. Gar4ngnya tu boleh kal4h daddy dengan mommy nanti. Apa pun, selamat berlatih bakal kak long. Semoga Lara akan jadi kakak yang paling penyayang dan terbaik untuk adik baby nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..