” Aku terbayang kau pun ada Bam dalam pelukan tu, Allah.. “

Fad Bocey Selamat Tiba Di KLIA, Namun Pelukan Eratnya Bersama Achey Buat Netizen Menitiskan Airmata. Sahabat Sejati Hingga M4t1 !!!

Tanggal 10 Februari meninggalkan sejarah pilu buat kumpulan Bocey dan seluruh peminat dunia seni hiburan. Perginya sebutir permata bernama Abam Bocey benar-benar mengej0tkan. Perasaan seb4k, p1lu, terkej0t semuanya bercampur baur.

Kumpulan Bocey yang dianggotai oleh Abam, Fad dan Achey mula bergandingan sejak November 2013 lagi. Kumpulan yang pada asalnya bernama Bocik diubah kepada Bocey ketika mereka menyertai Maharaja Lawak Mega 2013.

Ketika berita pemergian Abam diwar-warkan, Fad berada di Jepun bersama keluarganya. Video ucapan Fad dan Achey yang diiringi airmata memberitahu seluruh peminat tentang pemergian Abam sungguh merunt0n jiwa peminat yang melihatnya.

Menerusi akaun Instagram, Fad Bocey telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau yang baru sahaja selamat tiba di KLIA dari Jepun. Gambarnya berpelukan bersama Achey itu mengundang rasa seb4k netizen yang masih berduk4 atas pemergian Abam.

Jom baca kapsyen di bawah :

” Alhamdulillah, selamat sampai.. Aku terbayang kau pon ada bam dalam pelukan tu, Allah.. Kita kena kuat ye chey.. Dapat semangat aku balik #kitabaikramaisayang @acheykintangkintung.. “

Rata-rata netizen terharu dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Be strong abang berdua.. “

” Sedihnya.. Harap fad dengan achey kuat semangat untuk tempuh hari-hari mendatang.. “

” Sabar bro. Aku faham perasaan kehilangan kawan baik.. “

” Alhamdulillah.. Selamat sampai.. Be strong Achey and fad.. “

” Makna sahabat yang sebenar… Mohon kuat ya.. “

” Sabar bang. Allah sayang abam. Kita sama-sama doa untuk dia ya.. “

Hanya Allah yang mengetahui betapa pilunya hati kedua sahabat baik ini kehilangan Abam. Umpama pat4hnya sebelah sayap dan lenyap sebelah ny4wa Bocey. Airmata dan pelukan mereka sudah cukup membuktikan semangat setia kawan dan sahabat sejati.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fad dan Achey diberikan kekuatan dan semangat untuk mengharungi segala dug4an yang mendatang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey, IG Abam Bocey, IG Achey Bocey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..