” Aku perhati je Jihan Muse tu tahan gelak dari awal.. “

Video Par0di MV De Fam Daripada Bell Ngasri, Jihan Muse Dan Azza Elite Ini Begitu Menghiburkan. Ad01, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Pastinya ramai mengenali Bell Ngasri atau nama sebenarnya Nasrizal @ Ngasrizal Ngasri yang merupakan seorang pelakon dan pelawak tanah air. Bell seorang pelawak yang bijak mencetuskan suasana gam4t dan menghiburkan para penonton.

Setiap minggu pasti ada sahaja idea dan lawak par0di yang diketengahkan oleh Bell dan pasangannya Jihan dalam segmen par0di Melet0p. Gandingan mereka bersama sememangnya tidak pernah mengecewakan para penonton. Ada sahaja lawak yang menggeletek hati para penonton.

Pada masa kini, par0di sudah semakin popular di dalam media sosial kerana sesiapa sahaja boleh melakukan par0di dan berkongsi di media sosial. Par0di biasanya akan menghiburkan di kalangan netizen dan sebuah parodi yang baik adalah hiburan yang baik.

Menerusi akaun Instagram, Bell berkongsi sedikit sedutan video par0di melet0p beliau bersama Jihan Muse dan Azza Elite. Ketika ini Bell tersil4p menyebut perkataan ‘CurHat’ kepada ‘curnas’, namun part ini tetap dimasukkan di dalam par0di tersebut.

Tonton video di bawah :

” Yg sy s4lah ni kenapa diambik.. sy mkin x phm #parodimelet0p .. apa pon salam jumaat semua.. “

Parodi berkaitan dengan muzik video dari kumpulan De Fam ini begitu menggeletekkan hati netizen. Antara komen-komen mereka :

” Curnas pulak pegi nye.. “

” Aku perati je @jihanmuse tu tahan gelak dr awal.. “

” Tershasul ke bang.. “

” Hahaa… lawak muka jihan tahan gelak memula tu.. last² pecah jugak .. sape je boleh tahan gelak gelak kalau kerja dengan bell nih.. hahaa.. “

” Stresssnya dengan dak bell ni tak pernah serious.. “

” Memang klkr.. yg ckp x klkr sila mening… “

Bell kalau membuat lawak tidak pernah mengecewakan. Ada sahaja perkara yang boleh menghiburkan penonton tambahan pula apabila beliau bergabung dengan Jihan. Gabungan mereka berdua ini sememangnya mantap dan menghiburkan.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri , Youtube Melet0p by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..