” Aku ni kalau S ada problem sikit. Bila S automatik lidah naik langit.. ” – Ajai

Video Ajai Sus4h Menyebut Nama Sissy Iman Gara-Gara Banyak Huruf S Buat Warganet Terhibur. Ad0i Dah Pel1k Jadinya Nama Sissy Kali Ini. Ajai Pun Bant4i Ketawa Ters1lap Sebut. Macam Bunyi Makanan Pun Ada, Hehe !!

Rancangan Famili Duo musim terbaru kembali lagi dan mula bersiaran bermula 18 Disember 2022 setiap Ahad jam 9 malam secara langsung di TV3. Masih mengekalkan Mas Idayu dan Ajai sebagai juri, musim ini dihoskan oleh Sean Lee dan Janna Nick.

Meninjau akaun Instagram Ajai, telah dikongsikan sedutan video ketika Ajai memberikan komennya kepada pasangan Naim Daniel dan Sissy Iman. Pasangan sepupu ini mempersembahkan nyanyian yang baik dan mendapat pujian daripada Ajai.

Bukan mudah untuk mendapat pujian daripada juri yang tegas dan gar4ng ini. Namun sebelum Ajai memberikan komennya, warganet terhibur dengan gelagat Ajai yang sukar untuk menyebut nama Sissy.

Kata Ajai, dia memang selalu bermas4lah dengan huruf S. Nama Sissy disebut sebagai Shishi, alahai manja pula sebutan nama tu, dapat nama baru Sissy pula sekarang, hehe. Berkali-kali juga Janna membetulkan sebutan Ajai yang pel4t S ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Ajai ini sehingga kini telahpun meraih lebih 1000 tanda suka dan antara komen-komen daripada warganet :

” Shishi pun boleh, Tak apa abang tak ada manusia yang sempurna dalam dunia ni.. Abg ajai layak jadi juri terbaik.. “

” Shalahkan ku jangan shalahkan ku, tapi shalahkan SSSS.. hahaha. Comel lah Abang Ajai ni.. tetap nombor syatuuu.. “

” Shishi pun shishi la bang tapi tetap love. Shehari shemakin sherashi, sump4h comel. Sikit lagi nak jadi sushi.. “

” Hehehehe saya Belum boleh move on lagi. So cute shishi. Shishi tu boleh dis4lah erti maknanya haha.. “

” Aku selalu cakap dekat anak buah aku. hang dah shishi ka dak lagi kalau dah pi tidoq kaih haha.. “

” Comel pulak panggil Shishi, Shihsi nombor syatuuu dik heheh. Macam anak member sebut bila nak pergi toilet je haha.. “

” Dekat umah aq kalu budak-budak nak buang air kecik kita akan tanye ” adik nak shishi ke ? haha.. “

Ad0i buat semua tergelaklah Ajai ni, tapi comel betul dengar Ajai sebut nama Sissy itu. Shishi pun Shishi lah bang, janji ada bunyi-bunyi nak sama, hehe. Semoga Ajai terus memberikan komen yang membina untuk semua peserta pada minggu akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ajai, Tik Tok Sissy Imann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..