” Ad0i game ini betul la mender4.. ” – Dato’ AC Mizal

PS Mansur Buat Hal Lagi Di Program Pvnchline DAC. Mak Aii Latah PS Mansur Kali Ni Sampai Dato’ AC Mizal Kena ‘ Der4 ‘ Pulak. Lawak Sungguh !! 

Rancangan hiburan dihoskan oleh pengacara terkenal Dato’ AC Mizal antara rancangan yang dinanti-nantikan peminat. Membawakan pelbagai cerita dan artis jemputan setiap minggu, ianya menghiburkan semua penonton setia rancangan ini.

Dato’ AC turut membawakan pembantu khasnya di dalam rancangan ini dan salah seorangnya ialah PS Mansur yang terkenal dengan sikapnya yang suka melatah. Pantang dicuit dan diusik, pasti latahnya akan keluar dan mengundang ketawa penonton.

Keserasian antara PS Mansur dan Dato’ AC juga membuatkan mereka seringkali bekerjasama dan sebelum ini juga AC Mizal mengundang PS Mansur dalam rancangannya Opocot Latah Budak Pejabat. Melihat Dato’ AC mengusik PS Mansur sahaja boleh membuatkan hati terhibur dengan senda gurau mereka itu.

Menerusi akaun Instagram Dato’ AC, telah dikongsikan satu video yang mempamerkan sedikit sedutan dalam program Pvnchline DAC yang bakal bersiaran malam esok. Membawakan tetamu jemputan khas pelakon Fikri Ibrahim , studio hangat dengan ins1den PS Mansur melatah. Alahai PS ada-ada je aksi melucukannya itu.

Jom tonton video di bawah :

PS Mansur punya spontan latah sambil menyumbat makanan ke mulut Dato’ AC tu buat semua ketawa. Sampai hent4k-hent4k kaki Dato’ AC bila kena kej0ng sebegitu. Alahai meriah bila ada pembantu seperti PS Mansur ini, betul-betul menceriakan suasana.

Fikry pun tergelak sama melihat aksi PS Mansur dan Dato’ AC ini. Apa pun, rancangan temubual ini tidak pernah mengecew4kan setiap kali siarannya. Jangan lupa untuk menyaksikan apa kisah yang hangat dibawakan esok malam di saluran Astro Warna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dac Dato’ AC Mizal, IG PS Mansur

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..