” Zikir penenang jiw4 untuk Aisha. Good job kakak Jemaima.. ” – Aidil Aziz

Aidil Aziz Kongsi Video Anaknya Putri Raysha Jemaima Menjaga Baby Aisha. Alahai Siap D0doi Adik Dengan Zikir Lagu. Pandailah Kakak Jemaima Ni !! 

Aidil Aziz dan Fasha Sandha baru sahaja menimang cahayamata pertama mereka jumaat yang lalu. Hari ini adalah hari ketiga bayi mereka yang diberi nama Aisha. Menggabungkan nama Aidil dan Fasha, maka terhasillah nama si comel ini.

Fasha yang sebelum ini sudahpun mempunyai dua orang anak bernama Rayfal dan Jemaima. Selain Aidil dan Fasha, kedua-dua anaknya ini yang paling gembira dan teruja apabila mendapat adik. Fasha ada berkongsikan di Instagram story nya wajah gembira Jemaima ketika melihat Aisha.

Bekas suami Fasha, Jejai Ashram juga dilihat tidak ketinggalan mengucapkan ucapan tahniah atas kelahiran Aisha. Kawan-kawan selebriti juga tidak put0s-put0s mengirimkan ucapan tahniah dan hadiah buat si kecil ini. Kini semakin bertambah keceriaan dan kebahagiaan mereka dengan kehadiran Aisha.

Menerusi akaun Instagram, Aidil telah berkongsikan satu video yang memaparkan Jemaima sedang asyik meriba dan mend0doikan adiknya Aisha. Jemaima yang disuruh Aidil membacakan zikir mengikut arahan dan terus mengalunkan zikir untuk Aisha. Alahai sedap suara kakak ni.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian Aidil ini. Antara komen-komen dari mereka :

” Halah comel, pandai kak jemyma jaga adik aisha.. “

” Pandai kakak Jemyma jage adikk. Dua-dua comel.. “

” So sweet kakak. Pandai kakak, comei bby.. “

” Seronokny dia dpt adik.. alhamdulillah bertambah g4ng gegurl.. “

” Pandai nye kakak, sayang nye dia pd Aisha.. “

” Sayang dua ketui niih… so sweet kakak Raysha.. “

” Pandai kakak jemyma jage adik Aisha, tabarakallah.. “

Comel sangat gaya Jemaima alunkan zikir untuk adik Aisha. Kakak yang penyayang sama macam ibu dan ayah ni. Berkali-kali Jemaima menci0m pipi Aisha ni, sayang sangat pada adik dia. Apa pun, semoga Jemaima dan Aisha membesar menjadi anak yang solehah buat ibu dan ayah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz, IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..