” Yusoff suka dengar lagu2 rakyat.. Nganga2 dia menahan keseronokan.. “

” Maknya bernyanyi sedap aman hati dengar. Kalau bapaknya nyanyi nenek saw4n Yusoff pengs4n sebab ingatkan ‘pet1r’ ” – Bonda Rozita Ibrahim

Yusof Al Qardawi adalah Anak bongsu kepada pengasas produk kosmetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya Datin Seri Shahida. Nenekya iaitu Puan Rozita Ibrahim juga menerusi Instagram dikenali sebagai Bonda Rozita Ibrahim. Beliau adalah ibu kepada Datuk Aliff Syukri.

Puan Rozita Ibrahim dilahirkan di Sungai Besar, Selangor. Walau bagaimanapun, dia dibesarkan di Felda Palong 7, Gemas, Negeri Sembilan. Rozita Ibrahim adalah anak perempuan dari keluarga peringkat pertengahan.

Ayahnya seorang ustaz dan seorang guru yang mengajar pelajaran agama di sekeliling Felda, sementara ibunya hanya suri rumah sepenuh masa. Beliau sekarang begitu rapat dengan cucunya iaitu Yusoff Al Qardawi. Beliau juga rapat dengan menantunya itu, iaitu Datin Seri Shahida lebih dari menantu.

Kini di akaun Instagramnya, Bonda Rozita sering berkongsi video tentang cucunya itu, boleh dikatakan juga setiap hari ada saja Bonda Rozita akan berkongsi video tentang gelagat cucunya itu.

Diantara yang beliau kongsikan adalah:

” Yusoff yg hensem.. sy tgk pun dh tergoda.. blm lagi dipegang dn tengok secara live.. cantikk sgt paras muka @yusoffalqardawi_terlajaklaris..”

” Nikmat rezeki melihat cucu sy yg comel di hujungg usia.. Sy wujudkan 1 lagi ig personal sy utk backup iaitu @bondarozitaterapialam berkongsikn cerita hidup dgn followers sy.. “

Melihat telatah cucunya itu yang sering membu4t ramai netizen-netizen yang menunggu-nunggu video yang akan dikongsikan dari beliau. Mari kita sama-sama menonton akan video yang telah Bonda Rozita kongsikan itu di akaun Instagramnya sendiri :

” Yusuf suka dengar lagu2 rakyat . .ngangaa2 dia menah4n keseronokan .. Maknya bernyanyi sedap aman hati dengar.. kalau bapaknya nyanyi nenek saw4nn yusuf pengs4nn sbb ingatkan “ ‘petir ‘ “

” Budak ni jenis 1 Muka nak minta gig1t , nak minta c1um.. dah lah comel dn senyum je.. Dia bangun2 je bangun tido senyum senang sgt jaganya.. “

” Tengok muka dia je dah senang x pay4h buat benda lain, comel dia ni sangat 2 .. kalau tengok life lgi lawa.. “

Rata-rata netizen ger4m dengan kecomelan Yusoff. Antara komen-komen netizen :

” Jar4ng dapat tengok dato @aliffsyukriterlajaklaris x ngac4u @bondarozitaibrahim dalam
video ni nampak diam je dia duk blakang buat hal sendirik.. cari idea ke dato “

” Haha.. Suara pet1rr abahnye tu xdpt di nafikann.. Mujur suara mama Yusuf merdu.. “

” Alhamdulillah sejuknya tgok muke yusuf,,, semoga ank yg bakal sy lahir kan nnt mcm yusuf
baik je “

” Sedap gomol2 ni…comel sgt Yusoff tgok wajahnya sejuk hati memandang.. “

” Memg comel lagi lawa…Saya tgok die depan2 diagah2 senyum gelak je die… time tu yusof n family g soping Kat setia Alam mall “

” Datin masa mengandungkan Yusuf pun rajin mengaji. anak kalau dalam kandungan kalau ibunya rajin mengaji bila anak lahir mmg sentiasa tenang, tak byk rag4m dan susahh nak menangiss. “

” Comel sgt2… Pghibur hati baby2 ni kan.. Ilang stress tgok muka Yusuf. Alahai comel cute nya.. Moga Yusuf dan keluarga dilindungi rahmat Allah sentiasa. “

Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Bonda Rozita, cucunya Yusoff Al Qardawi serta seluruh keluarga Bonda sentiasa sihat dan bahagia bersama keluarga tercinta. Amin… Yusoff ni sentiasa comel je setiap masa yer !!!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bonda Rozita Ibrahim by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan
penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..