” Yusuf is such a big boy now. Terh4ru kadang-kadang tengok dia.. “

Hanis Zalikha Kongsi Cerita Tentang Anaknya Yusuf Iskandar Buat Netizen Tersent0h Hati. Alahai Yusuf Sweetnya. T0uching Sungguh !!

Wajah comel anak kecil ini dikenali ramai. Diberi nama sebagai Yusuf Iskandar, anak kepada pasangan pelakon Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini mempunyai daya tarik4nnya tersendiri hingga mampu buat sesiapa sahaja yang melihatnya terpaut hati.

Memiliki wajah comel dan kepetahan bercakap di dalam bahasa Inggeris, aksi comel Yusuf selalu dinanti-nantikan peminatnya. Yusuf dilahirkan pada 3 Jun 2016. Anak pertama bagi pasangan ini memiliki seramai 2.7 juta pengikutnya di akaun Instagram.

Yusuf adalah antara anak-anak selebriti yang popular di Malaysia. Penampilannya, gaya percakapannya, intonasi Yusuf bercakap dan berinteraksi bersama Hanis sering dipuji peminat kerana Yusuf kelihatan sangat sopan. Walaupun baru berusia 3 tahun dan akan melangkah ke usia 4 tahun Jun nanti, Yusuf kelihatan matang dalam pertuturan dan tingkah lakunya.

Menerusi akaun Instagram, Hanis Zalikh telah berkongsikan satu video rakaman di mana kelihatan Hairul sedang bermanja dengan kedua-dua anaknya Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar. Aksi mereka yang amat manja dengan daddynya itu buat peminat ger4m namun kapsyen yang ditulis Hanis buat semua kagum dengan sikap Yusuf.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Yusuf ini. Antara komen-komen netizen :

” Awww comeeeeeeeelll yusuffff such a clever boy!!.. “

” Yusuf budak pandai.. “

” Bijakkk dan soft hearted.. “

” Yusof big boy. So abang la you. Semoga jadi anak soleh mummy daddy.. “

” Comelnye lah dua dua rindu daddy dia.. “

” A4uuuwww t0uching baca . Da besar da anak mummy and daddy . Bijak pandai Yusuf.. “

” You can see so much passi0n and love in yusuf’s eyes.. “

Pastinya sebagai ibu Hanis rasa terh4ru dengan sikap anaknya Yusuf yang sangat penyayang dan prihatin ini. Sesungguhnya ramai yang mengagumi sikap sopan yang dimiliki Yusuf dan amat jarang ada pada kanak-kanak seusianya.

Pujian buat Hanis atas didikannya itu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga keluarga kecil Hanis ini sentiasa dilindungi Allah dan moga Yusuf sentiasa menjadi penyenang jiwa Hanis dan Hairul. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..