” Yusoff.. pandai nyer dia.. Hensem boy ni.. “

Video Gelagat Yusoff Al-Qardawi Apabila Ditanya ‘ Siapa Yusoff Al-Qardawi ? ‘ Menghiburkan Netizen. Alahai Bijaknya Yusoff !!

Yusoff Al-Qardawi merupakan anak bongsu kepada pasangan Dato’ Seri Aliff Syukri dan Datin Seri Nur Shahida. Si cilik ini salah seorang yang selalu menjadi perhatian netizen di media sosial. Sehingga kini akaun Instagram Yusoff mempunyai seramai 567.7 ribu orang pengikut.

Yusoff dilahirkan pada 25 Jun 2018. Keletah dan gelagatnya yang comel menyebabkan Yusoff selalu mendapat ‘likes’ yang banyak pada video atau gambar yang dimuatnaik di akaun media sosialnya. Yusoff yang semakin membesar mempunyai semakin banyak rag4m dan gelagat yang mencuit hati.

Menurut Datin Shahida, Yusoff adalah seorang anak yang sangat mudah dijaga kerana tidak mempunyai banyak kerenah. Baik sungguh Yusof ye. Mungkin disebabkan itu tidak menjadi masalah untuk Datin Shahida meningg4lkan Yusoff ketika menunaikan haji.

Menerusi akaun Instagram Yusoff, satu video telah dimuatnaik menunjukkan gelagat Yusoff yang sedang dimandikan oleh pengasuhnya. Yusoff dimandikan di sinki rumah di bahagian dapur sambil diagah oleh abang dan kakaknya.

Apabila kakak dan pengasuhnya bertanya ‘Siapa Yusof Alqardawi ? ‘, Yusoff segera memberi respon. Mari kita lihat apa respon Yusoff.

Tonton video di bawah :

” Bila orang tanya siapa Yusof Alqadawi.. Saya dah pandai angkat tangan… jawap ‘saya’.. ”

View this post on Instagram

Saya dah pandai angkat tangan… jawap “saya”

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi_terlajaklaris) on

Rata-rata netizen memuji kecerdikan Yusoff yang pandai memberi respon ketika ditanya soalan tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Bdk baik, Bdk bijak, bdk cerdik, bdk hensem plus chumilll sume ada pada Yusuff Al Qardawi.. “

” Yeeeeeaaaayyy … Yusof AlQardawi selalu happy .. Pandai dan selalu buat onty happy laa .. “

” Yusoff.. pandai nyer dia.. enchem boy ni.. “

” Rasa ceria tengok video Yusoff hari2.. “

” MasyaAllah comel sgt Yusof ni.. “

” Yusuf anak yang cerdas dan pandai bikin gemees lihatnya klau dekat aku pingin cium keningnya.. “

Namun dalam pada itu, gelagat Baim juga mencuri perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha yg Baim pahal suruh sabun guna sabun cuci pinggan .. “

” Hahaha. kelakar bab sabun tu. Sabun basuh singki yg dihulur.hahaha.. “

Meriah sungguh keluarga Dato’ Aliff apabila melihat gelagat anak-anak. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yusoff membesar dengan sihat dan bijak. Jadilah anak yang soleh di dunia dan akhirat serta menjadi anak kebanggaan ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusoff Al-Qardawi by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..